Advarer mot å legge pølser og hamburgere på grillen i sommer
Lege Tanja Kalchenko mener mange - lykkelig uvitende - skader helsen sin ved å legge for mye bearbeidet kjøtt på grillen i sommer.
- Camilla Tryggestad Visjø
Publisert:
Grillsesongen er i gang, og i butikkhyllene finner man flust av ulike produkter man kan legge på grillen – ofte bearbeidet mat som pølser, hamburgere og spareribs.
Flere artikler
Fra andre aviser
- Bergens Tidende
Stor uenighet blant forskerne: Så lite rødt kjøtt bør du egentlig spise
- Aftenposten
WHO: Kjøttprodukter kan være kreftfremkallende
- Bergens Tidende
Vi drikker for mye melk, mener Harvard-professor. Susanna Holth (31) sier hun har fått det bedre uten.
- Bergens Tidende
- Spis kjøtt med god samvittighet
- Aftenposten
Ingen grunn til kjøttpanikk
- Bergens Tidende
Må vi ha kjøtt på grillen?