RETT I KRYSSET: RIVA 100 Corsaro er Zlatans nye yacht, som koster godt over hundre millioner. Den eksakte prisen holdes imidlertid hemmelig.

RETT I KRYSSET: RIVA 100 Corsaro er Zlatans nye yacht, som koster godt over hundre millioner. Den eksakte prisen holdes imidlertid hemmelig. Foto: RIVA-Carlo Borlenghi,

Fy Zlatan, for en yacht!

Zlatan Ibrahimovic har kostet på seg en Riva 100. Bli med om bord og se hva den svenske fotballegenden får for godt over hundre millioner kroner.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Riva 100 Corsaro er ikke en billig yacht. Men en som står oppført med en lønn til godt over hundre millioner kroner har kanskje råd til å spandere på seg en båt som koster ham litt over en årslønn.

Hemmelig pris

Riva 100 Corsaro ble vist på Cannes Yachting Festival i september. Egentlig skulle Båtliv være med ut en prøvetur sammen med noen andre båtjournalister, men utenfor bygget sjøen seg opp etter et noen dager med 12 sekundmeter, og eieren ombestemte seg i tolvte time. Vi fikk uansett en omvisning i Rivaen.

SE OGSÅ: 360-visning i Zlatan-yachten

Salongen er mørkere enn vi hadde ventet i denne yachten, men i stil med eksteriøret er det også her kontraster, med mørke skott, treverk, lyst tak og teppebelagt dørk (gulv).

Fordekket har en solseng som er like bred som fem vanlige senger. Lenger foran er en ny sittegruppe. Eller enda mer solseng.

– Og hva koster egentlig denne yachten? Vi spør Andrea Biondi, som viser oss rundt.

– Vi har en ny policy om at vi ikke informerer om pris på yachter som er større enn 80 fot, beklager han høflig.
LES MER: Zlatan-yachten ville brukt nesten 20 000 liter diesel tur-retur Stavanger

FORDEKK: Her er det solsenger nok til alle. Foto: Jørn Finsrud/Båtliv,

Speilbilde av seg selv

Vi går inn igjen, og kommer til en praktfull rederlugar, i samme stil som salongen.

Eieren bør helst like sitt eget speilbilde. Foran den store dobbeltkøya er det nemlig et enda større speil, akkompagnert av en tv-skjerm som må være rundt 70 tommer. Bak speilveggen er badet, med tyrkisk bad på babord side.

LES OGSÅ: Verdens tre største yachter du kan leie

I tillegg til eierlugaren har yachten fire gjestelugarer på nedre dekk. Her blir det neppe noen krangling mellom gjestene om å få den fineste lugaren. Alle er likt innredet, men heller ikke her er det spart på luksusen.

Artikkelen er levert av Båtliv. Les hele artikkelen, se flere bilder og 360-visning.

Se også: I 2009 fikk VGTV en omvisning i en av lukusyachtene Cannes:

Se også: Tatovør Kim Dahlstedt mener dette om kroppskunsten på ryggen til Zlatan:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder