NATURSKJØNT: I vakker natur i Hardanger poserer Håvard Jåstad på panseret til bestefarens bil - for å hjelpe til med salget. Men til tross for enorm interesse for annonsen, har det bare kommet inn ett bud. Foto: Privat
NATURSKJØNT: I vakker natur i Hardanger poserer Håvard Jåstad på panseret til bestefarens bil - for å hjelpe til med salget. Men til tross for enorm interesse for annonsen, har det bare kommet inn ett bud. Foto: Privat

Pansergutt selger bilen i bare underbuksa

Publisert:

Del saken på:

Lenken er kopiert
BIL, BÅT OG MOTOR

(VG Nett) Håvard Jåstad poserer på panseret i bare underbuksa - for å selge bestefarens «uselgelige» bil.

Tre generasjoner Jåstad fra Hardanger og Bergen tok helt av da de skulle hjelpe «besten» med å bli kvitt den gamle Volkswagen Golf stasjonsvogna.

«Selges med patina», står det i salgsannonsen, som ble publisert på finn.no i helgen. Men det er ikke ærligheten i annonsen med oppramsingen av et noe overveldende antall feil som fanger oppmerksomheten.

På panseret poserer nemlig 17 år gamle Håvard - kun iført underbukse.

Også på bildet som skal vise bakseteplassen i Golfen poserer Håvard i bar overkropp - liggende rett ut - med tommelen opp!

På et annet bilde sitter han sammen med «besten» Olav Jåstad i bakluka, og han ligger også oppi skiboksen på taket.

Les:Her er Ferrarien som kan bli verdens dyreste bil.

Dugnad

Det er pappa Lars Jåstad som står bak den spesielle bilannonsen.

- Besten hadde ikke noen tro på å få solgt bilen fordi han mente den var i for dårlig stand. Jeg mente den kunne være omsettelig, bare vi fikk en skikkelig markedsføring av den. Da bestemte vi oss for en liten dugnad for å hjelpe Besten. Vi ville ta noen artige bilder, og vi fikk det fantastisk moro da vi tok bildene, forteller Lars Jåstad.

Bilen har både skrammer og blant annet feil på bremserør, sprekk i frontruta, foringen på bakakselen må byttes, det er slakk i hjullagre og diverse lysfeil som må utbedres, viser EU-kontrollen. Men nesten nye vinterdekk følger med.

Les:Fikk 3,2 millioner for bilkunst.

Vil gi til flomofre

Han forteller at sønnen Håvard føler seg som en skikkelig B-kjendis etter at annonsen begynte å spre seg på nettet i går.

Like moro hadde de det i går kveld etter at annonsen ble lagt ut.

- I løpet av et par timer fikk vi en fantastisk respons. Det begynte litt tregt, men så var vi oppe i tusen klikk i timen. Vi hadde det minst like moro med å følge med på trafikken på annonsen som da vi lagde den, sier Lars Jåstad.

- Da har dere kanskje fått solgte bilen?

- Nei! Tross interessen har vi bare fått inn ett bud på mail. Budet på 8.000 står fortsatt, men vi håper på å kunne få inn mer, sier Lars Jåstad.

Bilen er annonsert til 13.000 kroner.

- Vi har bestemt at alt over 10.000 kroner skal gå til flomofrene i Pakistan, sier han.

Denne artikkelen handler om