Hovedinnhold

Her er de råeste bilene...når det beste ikke bra nok

GENEVE (VG) For noen er ikke en Lamborghini Aventador verken rask nok eller rå nok. Det er her de såkalte tuningselskapene kommer inn i bildet.

Denne saken handler om:

Du ser dem overalt på de fleste bilmessene. Mellom Mercedes-standen, BMW-standen og Porsche Standen: De bærer navn som Mansory, Carlsson, Brabus og så videre.

Felles for de fleste er at de stiller ut ekstremt raske og dyre biler som ser langt råere ut og gjerne har enda sterkere motorer enn originalene de bygger på.

- Det er jo alltid sånn at noen har så mye penger at de vil ha noe som ingen andre har. Det er der mange av disse spesiallagde superbilene kommer inn. Samtidig er det også mange tuningselskap som bare gjør bilen din litt sterkere.

SE BILDER AV SUPER-SPESIALENE HER!

VGTV:  Se bilen som flyr!

Garanti

De garanterer også for motoren din når fabrikkgarantien faller bort etter at inngrepet er gjort.

Plassen disse selskapene tar opp på bilmesser tyder i alle fall på at det er mange som ønsker å ha noe litt utenom det vanlige, sier redaktør i bladet Bil, Stein Pettersen.

Her er noe av de råeste tunede bilene og de tøffeste konseptene og de fra årets bilmesse.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Bil, båt og motor

Se neste 5 fra Bil, båt og motor