Hovedinnhold

Sjekk kalkulatoren: Her er ny avgift på alle biler

<p>OPP: VW Amarok er en av bilene som får en relativt kraftig økning i avgiften, på grunn av CO₂-utslippet. Denne, med 3,0-liters diesel og 206 gram per kilometer, får en økning 57.929 kroner. </p>

OPP: VW Amarok er en av bilene som får en relativt kraftig økning i avgiften, på grunn av CO₂-utslippet. Denne, med 3,0-liters diesel og 206 gram per kilometer, får en økning 57.929 kroner. 

Foto: Hanne Hattrem, IKKE VG-BILDE
Lurer du på om bilen du akkurat har kjøpt eller har tenkt til å kjøpe går opp eller ned i avgift etter gårsdagens enighet? Her kan du sjekke prisen.

Denne saken handler om:

Kalkulatoren fra Bilforlaget, som er tilgjengelig på BilNorge.no, gir nye priser på 4.200 modellvarianter på det norske markedet. Her kan du taste inn bilmodell eller legge inn egne verdier for å kalkulere hva avgiften blir i 2017 sammenlignet med i dag.

HER ER KALKULATOREN

Utregningene er basert på data fra Bildatabasen» til Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV) utarbeidet av Safeconsult AS.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Bil, båt og motor

Se neste 5 fra Bil, båt og motor