Hovedinnhold

Kan ta uker før dødsårsaken er klar

(VG Nett) Brittany Murphy skal ha vært syk i flere dager før hun døde, og hadde influensaliknende symptomer.

I løpet av mandag eller tirsdag skal politiet gjennomføre en obduksjon av Brittany Murphy. Håpet er at denne kan kaste nytt lys over hva som førte til den unge skuespillerens plutselige død. Ifølge TMZ blir obduksjonen gjennomført mot Murphys ektemann, Simon Monjacks, ønske.

Les også:Brittany Murphy død av hjertestans

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

Naturlige årsaker

Ifølge etterforskningsleder Ed Winter er det imidlertid ingenting som tyder på at det er noe kriminelt som er årsaken til Murphys død, og Winter sier det foreløpig ser ut til at skuespilleren døde av naturlige årsaker, skriver E!Online.

VGTV:Her ble Murphy funnet død

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SKJØNNHET: Brittany Murphy ble bare 32 år gammel. Foto: AP
SKJØNNHET: Brittany Murphy ble bare 32 år gammel. Foto: AP

Winter forteller også at det ikke er sikkert obduksjonen vil gi noe endelig svar på hvorfor hjertet til Brittany Murphy stoppet søndag ettermiddag. Medisinske tester er sendt til analyse, og ifølge etterforskningslederen kan det ta opptil seks uker før de endelige resultatene er klare.

Winter forteller også at politiet er kjent med at Murphy skal ha hatt en medisinsk bakgrunnshistorie, men han ønsker ikke å gå nærmere inn på hva dette dreier seg om. Ifølge familien led Murphy av diabetes, og hun skal også ha hatt influensaliknende symptomer i dagene før hun døde, melder flere nettsteder.

Les også:Familien: - Hun var vår kjærlighet

Murphy ble i all hast sendt til sykehus i Los Angeles i går etter at hennes mor skal ha funnet henne livløs på badet. Stjernens liv sto imidlertid ikke til å redde. Dødsårsaken er angivelig «massivt hjerteinfarkt».

Les også:Eks'en først ute til å uttrykke sin sorg over Brittany

Siste opptreden

TYNN: Et av de siste bildene som er tatt av Brittany Murphy, under premieren på hennes siste film Across the Hall. Foto: Bulls
TYNN: Et av de siste bildene som er tatt av Brittany Murphy, under premieren på hennes siste film Across the Hall. Foto: Bulls

Murphy hadde sin siste offentlige opptreden den 3. desember i forbindelse med en designer-åpning. Kledd i en svart kjole med sløyfe skal Murphy ifølge People.com ha vært i strålende humør, og snakket blant annet om ønsket om å få barn.

- I forhold til å ha et nyttårsønske hadde det vært fantastisk å få et barn neste år. Men det er et stort ønske, skal Murphy ha fortalt pressen.

Les også:- Døde naturlig

Dagen før var hun også på en rød løper-hendelse under premieren av sin egen film Across the hall. Til tross for at hun skal ha vært i svært godt humør, reagerte pressen på hvor tynn skuespilleren var, og det er spekulert i om den voldsomme slankingen kan ha vært en medvirkende årsak til Murphys dødsfall.

Les også:VG Netts filmekspert: - Et tap for filmindustrien

Spekulasjoner

Amerikansk presse har de siste årene spekulert i både stoffmisbruk og spisevegring rundt filmstjernen, uten at noe av dette har blitt bekreftet.

Murphy ble født i Atlanta den 10. november 1977. Hun vokste opp i New Jersey og flyttet senere til Los Angeles med mora for å prøve seg som skuespiller.

I 1990 begynte hun å få små roller i fjernsynsserier, reklamer og filmer. Hun er best kjent for sine roller i «Girl, Interrupted», «Clueless» og «8 Mile».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film