Hovedinnhold

Mel Gibson bekreftet baby

BITTERT BRUDD: Mel Gibson (54) og Oksana Grigorieva (40) på filmprmiere for litt over ett år siden. Foto: AFP
BITTERT BRUDD: Mel Gibson (54) og Oksana Grigorieva (40) på filmprmiere for litt over ett år siden. Foto: AFP
(VG Nett) Filmstjernen Mel Gibson innrømmet til Jay Leno og TV-seerne at det er sant at hans nye kjæreste venter barn.

Denne saken handler om:

- Nå blir jeg «octo-Mel», forklarte filmstjernen under innspillingen av NBCs «Tonight Show» i går.

Amerikanske Mel Gibson (53), som fra før har syv barn med sin fraseparerte kone Robyn Gibson, bekreftet at hans nye flamme, den russiske skuespilleren og låtskriveren Oksana Grigorieva (40), er gravid.

- Det er sant. Vi skal ha barn, sa Gibson uten å si hvor langt på vei kjæresten er.

Om eks-kona

Gibson forklarte til Jay Leno og TV-seerne at han følte for å klare opp i en del rykter. Ikke minst ønsket filmstjernen å informere om at det 28 år lange ekteskapet med Robyn egentlig tok slutt for tre år siden, selv om Robyn først nylig søkte om skilsmisse.

- Vi har vært separert i tre år. Sånne ting skjer. Det er beklagelig, og det er trist. Hun er en beundringsverdig kvinne, og vi har fortsatt barn sammen. Vi er gode venner, uttalte Gibson om kona ifølge bladet People.

Gibson tar på seg all skyld for at ekteskapet havarerte.

- Når alt er over, så må jeg si at jeg selv gjorde god jobb med å ødelegge ekteskapet mitt. Det var min skyld. Vil du dømme noen, så døm meg, svarte Gibson på Lenos spørsmål om hva som egentlig skjedde.

Bond-eks

Gibsons nye flamme, som tidligere var sammen med Bond-skuespiller Timothy Dalton (63), flyttet nylig inn i Gibsons hus i California. Selv om de to nylig «bekreftet» romansen ved å spasere hånd i hånd på vei inn til en filmvisning, har de til nå forholdt seg tause om forholdet

Det var 21. gang Gibson besøkte Leno i studio. Intervjuet vises på amerikansk TV fredag.

Milliardoppgjør

Gibson og eks-kona deler nå omsorgen for sin yngste sønn, som er den eneste mindreårige i ungeflokken på syv. Grigorieva har også ett barn, fra forholdet med Dalton.

Mel Gibson og Robyn skal ikke ha inngått noen særeiekontrakt før ekteskapsinngåelsen. Dermed vil Mel Gibsons gigantiske formue, i 2006 estimert til rundt seks milliarder kroner, bli delt 50/50 i henhold til Californias regler.

Les også: Mel Gibson skilles

Robyn Gibson skal ha hyret den erfarne skilsmisseadvokaten Laura Wasser, som har håndtert ekteskapsbruddene til andre superstjerner som Angelina Jolie, Britney Spears og Stevie Wonder.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film