Hovedinnhold

Hets og hyllest av Oscar-kjolene

TERNINGKAST SEKS: Marisa Tomei får full pott for Versace-kjolen hun bar i natt. Foto: AFP
TERNINGKAST SEKS: Marisa Tomei får full pott for Versace-kjolen hun bar i natt. Foto: AFP
(VG Nett) Vår moteekspert kårer de beste og verste kjolene fra Oscar-utdelingen.

Denne saken handler om:

VG Netts moteekspert Silje Pedersen har vurdert alle kjolene på den røde løperen i natt.

Årets Oscar-kjoler bød ikke på de store overraskelsene, men noen av kjolene skilte seg klart fra de andre under nattens utdeling.

Her er VG Netts vurdering av kjolene:

Marisa Tomei. Foto: AP
Marisa Tomei. Foto: AP

Marisa Tomei
Havfruekjoler er alltid populært på den røde løperen. Den sølvgrå kjolen signert Versace har mange overraskende detaljer og passer perfekt til den mørke skjønnheten. Lag-på-lag effekten er spennende og gjør at kjolen står frem som et friskt pust i sjøen blant de andre kjolene. Løst oppsatt hår og få smykker gjør at kjolen kommer til sin rett.

Terningkast 6.

Kate Winslet. Foto: EPA
Kate Winslet. Foto: EPA

Kate Winslet
Kate Winslet vant Oscar, og var en av kveldens mest elegante. Ikledd en mørk og asymetrisk kjole fra Yves Saint Laurent strålte hun på den røde løperen. Kjolen ga Kate en moderne vri av Hollywoodglamour. Det oppsatte håret og de dramatiske diamantøredobbene fra Choppard gjør at antrekket blir gjennomført.

Terningkast 5.

Natalie Portman. Foto: AP
Natalie Portman. Foto: AP

Natalie Portman
Nahalie Portman var en av kveldens vakreste i en drøm av en lilla kjole fra Rodarte. Vi er lykkelige over å se henne i noe annet enn Lanvin, og denne greskinspirerte kjolen sitter som et skudd på Portman. Smykkene fra Kwiat passer perfekt til denne stilen.

Terningkast 5.

Anna Hathaway. Foto: AFP
Anna Hathaway. Foto: AFP

Anne Hathaway
Metaller og paljetter er en stor trend denne våren, noe Anne Hathaway har fått med seg. Skuespillerinnen var elegant i kjolen fra Armani Privè, som passer perfekt til hennes figur. Hathaway valgte minimalt med tilbehør for å sette den skinnende kjolen i fokus.

Terningkast 5.

Sarah Jessica Parker. Foto: AP
Sarah Jessica Parker. Foto: AP

Sarah Jessica Parker
Vi hadde forventet mer fra moteløven Sarah Jessica Parker. Kjolen fra Christian Dior Haute Couture er nydelig, men er et lite spennende valg for en fashionista som Parker. SJP har i allefall fått med seg at belter er i vinden denne våren.

Terningkast 5.

Penelope Cruz. Foto: Reuters
Penelope Cruz. Foto: Reuters

Penelope Cruz
Penelope Cruz har bevist år etter år at hun bærer prinsessekjolene med stil. Det er ingen tvil om at Cruz er vakker i vintage Balmain, som forøvrig er en av vårens mest omtalte motehus. Men denne kjolen med blonder og chiffon passer nok bedre på en brud, enn på den røde løperen.

Terningkast 4.

Jennifer Aniston. Foto: AP
Jennifer Aniston. Foto: AP

Jennifer Aniston
Aniston valgte å droppe den røde løperen og dukket heller direkte opp på scenen i en klassisk kjole signert Valentino. Selve snittet var ikke så spennende, men detaljene i kjolen trekker opp. Den bohemske frisyren med fletter passer godt til Anistons laidbacke stil, og er et uventet valg til denne stilrene kjolen.

Terningkast 4.

Angelina Jolie. Foto: AP
Angelina Jolie. Foto: AP

Angelina Jolie
Det kom ikke som noen overraskelse at Angelina Jolie valgte svart på den røde løperen. Kjolen fra Elie Saab Couture passer Angelinas figur, men vi synes hun ser en anelse skummel ut. Jolie blir en skarp kontrast til all tyll og blonder. Øredobbene og ringen i vakre smaragder fra Lorraine Schwartz, viser at det er tilbehøret står i fokus.

Terningkast 3.

Beyoncé Knowles. Foto: AP
Beyoncé Knowles. Foto: AP

Beyoncé Knowles
Huff, her gikk alt galt på en gang. Beyonce har en flott kropp, som absolutt ikke kommer til sin rett i denne kjolen fra hennes eget merke, House of Dereon Couture. Gulldetaljene gjør at det hele blir altfor mye og hun ligner dessverre en stor gullsekk. Familien bør holde seg til det de tross alt kan, nemlig musikk.

Terningkast 1.

Jessica Biel. Foto: EPA
Jessica Biel. Foto: EPA

Jessica Biel
Dette er et godt eksempel på hvordan man ikke skal kle seg. Jessica Biel vil, men får det absolutt ikke til. Kjolen fra Prada er langt ifra kledelig og Biel drukner helt i denne bløtekake kreasjonen. Vi anbefaler at du får deg en ny stylist, Jessica.

Terningkast 1.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film