Hovedinnhold

Moteshow under Oscargallaen i natt

(VG Nett) Oscar-utdelingen handler nesten like mye om kjolene som selve statuetten.

Denne saken handler om:

Det er hard konkurranse på den røde løperen under årets store filmbegivenhet. Selv om man ikke drar hjem med den ærverdige Oscar-statuetten, kan man likevel vinne heder og ære for antrekket.

Årets Oscar-kjoler bød ikke på de helt store overraskelsene, selv om noen bommet kraftig også i år.

Bom for Beyoncé

De som hylles mest for stilen er er blant annet Angelina Jolie, som stilte i en klassisk stroppeløs kjole i sort, med smaragdøredobber, Marisa Tomei for sin fantastiske hvite kjole fra Versace, og Oscar-vinner Penelope Cruz, som kom i en vintage kjole fra moteverdenens for tiden hotteste designer, Pierre Balmain.

Artisten Beyoncé er en av de uheldige som får kritikk for kjolen sin, en egendesignet havfruekjole fra hennes klesmerke, House of Dereon.

BALLKJOLE: Sarah jessica Parker i kjole fra Dior. Foto: AP
BALLKJOLE: Sarah jessica Parker i kjole fra Dior. Foto: AP

Sarah Jessica i ballkjole

Oscar-utdelingen byr sjelden på de dristigste gevantene, og det er klassisk eleganse som gjelder. Veldig mange av stjernene kjørte trygt i klesveien, som prisutdeler Jennifer Aniston og Freida Pinto. Trygt og forutsigbart er dommen.

I år stilte mange av stjernene i store voluminøse ballkjoler. Moteikonet Sarah Jessica Parker dekket over halvparten av den røde løperen i sin couture-kjole fra Dior.

- Den er veldig tung og fyldig. Den tar livet av meg, sa Sex and the City-stjernen om kjolen på før utdelingen.

Også Disney-stjernen Miley Cyrus imponerte i sin fotside ballkjole fra Zuhair Murad.

..

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film