Hovedinnhold

Brad Pitt om bryllupet: Vi har ikke bestemt noen dato

ÅPEN: På spørsmål om det blir bryllup i sommer, hevdet Pitt at det ikke er bestemt. Foto: AFP
ÅPEN: På spørsmål om det blir bryllup i sommer, hevdet Pitt at det ikke er bestemt. Foto: AFP
CANNES (VG): Brad Pitt (48) hevder hardnakket at han og Angelina Jolie (36) ikke har fastsatt noen bryllupsdato så langt.

Denne saken handler om:

- Vi har ikke noen dato. Vi har helt ærlig ikke fastsatt en dato ennå, sier Brad Pitt til pressen på filmfestivalen i Cannes tirsdag.

Stjernen fikk også lagt inn et forsvar for homofiles rett til å gifte seg, en debatt som er høyaktuell i Statene nå:

- Å gifte oss var bare noe som virket riktig for oss, og jeg håper vi får likestilt retten til å gifte seg i USA før den tid, legger han til.

Pitt er i Cannes både som skuespiller i og produsent av Andrew Dominiks film «Killing Them Softly», som konkurrerer om Gullpalmen.

Der spiller Pitt en leiemorder som foretrekker å ta livet av folk på avstand, så de ikke vet at de skal dø. På spørsmål om 6-barnsfaren hadde noen betenkeligheter med å spille en så voldelig rollefigur, svarer Pitt blankt nei.

DRAPSMANN: Brad Pitt spiller en gangster som liker å drepe "mykt" i Andrew Dominiks film "Killing Them Softly". Foto: NORSK FILMDISTRIBUSJON
DRAPSMANN: Brad Pitt spiller en gangster som liker å drepe "mykt" i Andrew Dominiks film "Killing Them Softly". Foto: NORSK FILMDISTRIBUSJON

- Overhodet ikke. For vold er en akseptert del av gangsterverdenen. Mord er en forventet mulighet når du driver med kriminalitet. Jeg ville synes det var mye verre å spille for eksempel en rasist. Det ville være mye mer foruroligende for meg enn en fyr som skyter en annen fyr i fjeset, sier han.

Det har tidligere vært sagt at Angelina ville komme til Cannes med Brad, men det avviser skuespilleren:

- Hun holder på med forberedelser til en ny film, og kan ikke komme.

Paret var her begge to i fjor, da Jolie presenterte animasjonsfilmen «Kung Fu Panda 2», hvor hun tolket en stemme, og Pitt spilte i filmen som vant Gullpalmen - Terrence Malicks «The Tree of Life».

Med seg i denne filmen har Pitt fått Ray Liotta og James Gandolfini i biroller. Skuespillere som heller ikke er ukjente med gangsterroller. Men i «Killing Them Softly» er rollene snudd - i hvert fall for Liotta.

- Det var en av grunnene til at jeg ville være med i denne filmen - at jeg fikk bli banket opp i stedet for å banke opp andre, hevder «Mafiabrødre»-skuespilleren.

Pitt og regissør Andrew Dominik har jobbet sammen før, på «Mordet på Jesse James av den feige Robert Ford» (2007), hvor Pitt spilte Jessie James og var produsent.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film