Hovedinnhold

Tone og Aksel kjøpte millionvilla

DOLLARGLIS: Etter planen flytter Tone og Aksel inn i sitt nye hjem før nyttår. Foto: Scanpix
DOLLARGLIS: Etter planen flytter Tone og Aksel inn i sitt nye hjem før nyttår. Foto: Scanpix
(VG Nett) Tone Damli Aaberge (22) og Aksel Hennie (34) har kjøpt seg et kjærlighetsrede verdt et tosifret millionbeløp.

Ifølge Se og Hør ble den staselige villaen på Frogner i Oslo solgt til stjerneparet for 13 millioner kroner.

- Jeg kan bekrefte at Tone og Aksel er blitt lykkelige eiere av et nytt, fantastisk hjem. Når de flytter inn er fortsatt usikkert, men overtagelse skjer i slutten av året, sier Tones manager, David Eriksen, til Se og Hør.

Eksklusivt

Det betyr at Norges hotteste superpar kan innta julemiddagen i sitt nye krypinn på beste vestkant i hovedstaden. Skjønt, krypinn kan det vel neppe kalles. Ifølge Se og Hør har millionbeløpet sikret Tone og Aksel en boltreplass av en eiendom, på hele 908 kvadratmeter.

Selve villaen er på 305 kvadratmeter, og inneholder blant annet to bad, en stor veranda, tre soverom, en stue, og en spisestue med peis. Bygningen er på fire etasjer, og ligger i et av Oslos mest eksklusive strøk.

Hemmelighetsfulle

VG Nett spurte Tone og Aksel om hvordan det gikk med husjakten da de to var på Oslo Fashion Week i august.

- Det kommer helt an på, sa en hemmelighetsfull Tone, mens Aksel Hennie virket mer overrasket.

- Hvor kom det spørsmålet fra? Hvis det kommer en hustrend, så kanskje vi kjøper, sa Hennie.

Ettertraktet

Det var etter et oppslag i Se og Hør i april i fjor at ryktene begynte å svirre om at det hadde oppstått varme følelser mellom Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie. Men det var først under filmfestivalen i Haugesund i august at Norges nye superpar bekreftet forholdet.

Les også:- Tone ser alltid fantastisk ut

Tone ble kjendis gjennom sin innsats i «Idol», og hun har senere deltatt i både «Skal vi danse» og Melodi Grand Prix - i tillegg til sin egen musikkarriere. Aksel Hennie har i en årrekke vært en av Norges mest ettertraktede skuespillere, og han hadde hovedrollen i den mest suksessfulle norske storfilmen noensinne, «Max Manus».

Følg Halstein Røyseland på Twitter
Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
... og følg Rampelys på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film