Hovedinnhold

Cameron Diaz slakter kjendis-operasjoner

Diaz: - Man blir hverken klok eller yngre av å operere seg

SEXY: Cameron Diaz er klar for bikini året rundt, men innrømmer at hun trente litt ekstra for å komme inn i denne lille røde. FOTO: Twentieth Century Fox
SEXY: Cameron Diaz er klar for bikini året rundt, men innrømmer at hun trente litt ekstra for å komme inn i denne lille røde. FOTO: Twentieth Century Fox
NEW YORK (VG) Cameron Diaz (37) går hardt ut mot sine opererte filmstjernekolleger.

Denne saken handler om:

- Vi er så besatt på å holde oss unge, at vi glemmer det vakre med visdommen som kommer med alder. Nå har jeg ikke noe imot at kvinner gjør ting for å styrke selvtilliten, men jeg bekymrer meg om dem som faktisk tror at de blir yngre med kirurgi, sier Cameron, og fortsetter:

- I virkeligheten stagnerer de når de forsøker å holde fast på noe som ikke fins lenger og lykkelige blir de heller ikke.

- Det er lett for deg å si?

- Det kommer an på livsstilen. For meg er det å spise godt og trene mye, ha evnen til å gledes og ikke minst omgi seg med kjærlighet, smiler hun.

- Så du er ikke redd for å bli eldre?

- Jeg synes at jeg er blitt mer tiltrekkende med alderen! ler hun ertende før hun fortsetter:

Trengte en forandring

- Å bli eldre er en del av livet, og jeg føler meg bedre i dag enn da jeg var yngre fordi jeg er klokere og har fått større innsikt. Det viktigste er å være lykkelig der du er og leve opp til ditt fulle potensial.

Les også:Diaz glad for rynkene

Nå er hun aktuell sammen med Tom Cruise i den romantiske spionthrilleren «Knight and Day» som ble spilt inn i USA, Spania, Østerrike og i Det karibiske hav. De spilte også sammen i «Vanilla Sky» i 2001. Filmen har Norgespremière i morgen.

- Tom er en fantastisk partner å jobbe med. Jeg hadde sørget over min fars død i over ett år da denne filmen kom opp, og jeg ville le og dra ut på eventyr, sier Cameron som holdt på med «My Sister's Keeper» da faren Emilio plutselig døde av lungebetennelse for litt over to år siden.

Han var bare 58, og far og datter sto hverandre veldig nær.

Tidlig voksen

Da hun var 16 ble hun oppdaget på party i Hollywood og tilbudt modelljobb. Snart bodde hun alene i Japan i tre måneder. Siden har hun vært på farten. Cameron er svært reisevant og har alltid to bager som håndbagasje.

Les også:Endelig fikk Cameron stjerne

- De er som ungene mine. Jeg slipper dem aldri av syne. Ingen andre får lov til å bære dem, for inni har jeg det aller viktigste i tilfelle bagasjen blir borte. Jeg har alltid med et skift som kan brukes både om dagen og kvelden, pluss alt undertøyet mitt og toalettsakene. Nå har jeg vært på reisefot i 20 år, men ønsket om å bli bofast på et sted i et helt år har bare blitt større.

Heller kuer enn barn

Det sa hun siste gang vi møttes også, at hun gjerne skulle vært på gård og melke kuer.

- Det er noe primitivt i meg som ønsker å leve av jorden. Jeg har lest mye om jordbruk i det siste, og det ville vært fantastisk å oppleve det i virkeligheten.

Hittil har hun valgt bort barn.

- Hadde jeg ønsket det så ville jeg vel hatt dem allerede. Det kommer en tid da jeg må bestemme meg, men jeg er veldig lykkelig med livet mitt slik det er, sier Cameron, som nylig benektet i Playboy at hun er sammen med baseballspilleren Alex «A-Rod» Rodriguez, for nå vil hun ha et forhold med seg selv.

Les flere kjendisnyheter på VG Netts rampelys-side.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film