Hovedinnhold

Diaz glad for rynkene

VAKKER: Cameron Diaz (37), her avbildet i New York for et par uker tilbake. Foto: PA
VAKKER: Cameron Diaz (37), her avbildet i New York for et par uker tilbake. Foto: PA
(VG Nett) Hollywood-stjernen Cameron Diaz (37) mener at utseendet og kroppen bare blir bedre med alderen.

Denne saken handler om:

Skuespilleren, aktuell i actionthrilleren «Knight and Day», er ikke redd for å skryte av seg selv.

- Jo mer jeg jobber med kroppen i den alderen jeg er nå, jo bedre blir den, sier stjernen selvsikkert i et intervju med det amerikanske bladet Harper's Bazaar.

- Mer tiltrekkende nå

- Jeg føler meg mye mer tiltrekkende nå enn før - 1000 prosent, forklarer Hollywood-veteranen, kjent fra kassasuksesser som «Alle elsker Mary», «I dine sko» og «Charlie's Angels» (se utvalgt filmografi for Diaz).

Evigung

I intervjuet forklarer Diaz at hun er svært fornøyd med huden sin, og at hun «verdsetter hver rynke». Det er likevel ikke mange rynker å spore på forsidebildet som pryder magasinet. Diaz er beundret av kvinner og menn verden over, ikke bare for sitt skuespillertalent, men også nettopp for sitt vakre, evigunge utseende.

- Den eneste måten å stoppe aldringen på, er hvis man dør! men det er ikke noe godt alternativ, fleiper filmstjernen som røper at britiske Helen Mirren (64) er blant hennes store forbilder.

- Den kvinnen er vanvittig sexy. Og hun prøver ikke å skru tiden tilbake. Hun er bare flink til å ta vare på seg selv, mener Diaz.

Uheldig med menn

Cameron Diaz seiler i medvind karrieremessig. Hun har i mange år vært blant bransjens best betalte kvinnelige stjerner. På kjærlighetsfronten har hun hatt mindre hell. 37-åringen har hatt romanser med en rekke celebre menn, deriblant Justin Timberlake (29) og John Mayer (31). Hun ble vraket av begge.

DIAZ' FORBILDE: Helen Mirren (64). Foto: Wenn
DIAZ' FORBILDE: Helen Mirren (64). Foto: Wenn

Ferdig med bad boys

Nå ryktes det at hun har et forhold med Yankees-stjernen Alex Rodriguez (35), men det kommenterer hun ikke i bladintervjuet, som havner i butikkhyllene i neste måned. Diaz innrømmer likevel i intervjuet at hun ofte har falt for feil type menn.

- Hvem liker ikke bad boys? Men det er jeg ferdig med. Man blir voksen og innser at det ikke er den rette veien å gå, forteller Diaz.

«Knight and Day», hvor Diaz spiller mot blant andre Tom Cruise (48), har norgespremiere 16. juli. Se trailer fra filmen og se bilder.

FLERE NYHETER PÅ WWW.VG.NO/RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

MOTSPILLERE: Tom Cruise (48) og Cameron Diaz (37) på Hollywood-premieren til «Knight and Day». Foto: AP
MOTSPILLERE: Tom Cruise (48) og Cameron Diaz (37) på Hollywood-premieren til «Knight and Day». Foto: AP

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film