Økonomikurs på Dine Penger

Vi har gjort opptak av Hallgeir Kvadsheims kurs tilgjengelig for våre abonnenter. Sjekk dem ut her.

Publisert:

Høsten 2022 hadde Hallgeir Kvadsheim tre digitale webinarer. Nå gjør vi opptak av disse tilgjengelig for Dine Penger-leserne.

Det betyr at du ikke kan stille spørsmål i kursene, men rådene og tipsene vil i all hovedsak fortsatt være aktuelle.

Økonomikurs for ikke-økonomer

Kursene er tilpasset helt vanlige folk, og du trenger ingen forkunnskaper for å få utbytte av disse kursene. Unntaket er kanskje kurset om å få maks ut av fondssparingen, hvor det er smart å vite litt om hvordan fond fungerer.

Kursene er på om lag 1 time.

Slik får du maks ut av fond

Lenke til kurset: Kjøpe fond: Slik får du mest mulig ut av sparingen

Om kurset: Dette kurset er for deg som har kommet i gang med fondssparing, og som nå vil lære eksperttriksene som gjør at du lykkes enda bedre med investeringene dine.

I kurset forteller privatøkonomiekspert Hallgeir Kvadsheim deg blant annet hvordan du bygger portefølje, hva som kjennetegner de beste fondene – og du får vite om indeksfond egentlig er så bra som alle vil ha det til. Du får også tips om når du bør selge eller gå ut av markedet, og du kan vente deg svar på spørsmålet: Bør jeg gå inn med alt på en gang, eller gradvis?

Det er mange feller å gå i også for viderekomne investorer, men Kvadsheim forteller deg hvordan du styrer unna.

Ta fondssparingen din til et nytt nivå med dette kurset fra Dine Penger.

Slik kommer du deg inn på boligmarkedet

Lenke til kurset: Kjøpe bolig – slik kommer du deg inn på boligmarkedet

Om kurset: Drømmer du om å kjøpe egen bolig, eller ønsker du kanskje å hjelpe et familiemedlem med å ta steget inn på boligmarkedet? Da bør du få med deg dette kurset med økonomiekspert Hallgeir Kvadsheim.

Da vil du få tips om når det lønner seg å kjøpe og hvilke grep du kan ta hvis du mangler egenkapital. Du får også vite om det faktisk lønner seg å eie fremfor å eie – og hvordan banken går frem når de sjekker økonomien din. Kvadsheim kommer også med smarte tips til foreldre som vil hjelpe barn med boligkjøp, og han forteller om kausjonsfellene dere bør styre unna.

Med dette kurset fra Dine Penger kommer dere ett steg nærmere drømmeboligen.

Slik sparer du smart til pensjon

Lenke til kurset: Spare til pensjon: Slik sparer du smart

Om kurset: Vil du spare mer til egen pensjon, men synes det er vanskelig å sette seg inn i? Da er dette kurset for deg. Privatøkonomiekspert Hallgeir Kvadsheim presenterer temaet på en forståelig måte og gir deg tipsene du trenger for å øke din egen pensjon.

I kurset får du redskapene du trenger for å få pensjonsoversikt på 1–2–3 og du får vite om du er en av dem som bør spare ekstra til pensjon. Du får også tips om når det er på tide å ta ned risikoen, og om det egentlig er noen vits i å flytte pensjonskontoen. Vurderer du å gå av med pensjon som 62-åring, bør du ikke gå glipp av muligheten til å høre Kvadsheim fortelle om feller og fordeler med tidlig pensjonsavgang.

Bli en rikere pensjonist med dette kurset fra Dine Penger.

Hallgeir Kvadsheim er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

  • Hallgeir Kvadsheim er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.
Publisert: