• Sport
  • VG Live
  • TV-Guide
  • Tips oss
  • Kj√łp VG+
Kommersielt innhold fra VG Annonse

Black Friday

24. november 2022

Live ūüĒ•Butikker

Personvern

Tillit fra brukerne er viktig for oss, og KickBack er derfor opptatt av å ivareta ditt personvern. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere og hvordan vi tar hensyn til personvernet.

1. Grunnleggende om personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som direkte eller indirekte kan knyttes til en levende fysisk person. Eksempler p√• personopplysninger er navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Informasjon om IP-adresse og din brukeratferd n√•r du bruker tjenestene kan ogs√• etter omstendighetene utgj√łre personopplysninger.
Behandling av personopplysninger omfatter all bruk av personopplysninger, for eksempel innhenting, overf√łring og lagring.

Behandlingsansvarlig betyr den part som alene eller sammen med en annen part bestemmer formålet med og måten personopplysningene skal behandles. Den behandlingsansvarlige har det endelige ansvaret for å sikre at behandling skjer i samsvar med gjeldende lovgivning knyttet til håndtering av personopplysninger.

KickBack AS (org.nr. 993389986, Norge) er behandlingsansvarlig. Se kontaktinformasjon nednefor.

2. Hva slags opplysninger samler vi inn?

Generelt s√łker KickBack √• minimere personopplysninger som samles inn.

Generelt
I tillegg til de mottakerne som vi nevner ved navn innenfor hvert omr√•de nedenfor, kan vi komme til √• dele personopplysninger med selskaper innen Schibsted Media Group eller databehandlere som, enten selv eller gjennom egne underleverand√łrer, er etablert i eller behandler informasjon i et land utenfor EU/E√ėS. Dette kan v√¶re selskaper som tilbyr hosting, e-posttjenester, markedsf√łring, analyse eller andre tjenester. Disse databehandlerne f√•r kun tilgang til den informasjonen som er relevant for form√•let, og KickBack vil f√łrst ha inng√•tt en databehandleravtale som gj√łr det mulig for oss √• kontrollere behandlingen av personopplysninger.

Uansett hvilket land personopplysninger behandles i, gj√łr vi alle rimelige tiltak, inklusive juridiske, tekniske og organisatoriske, for √• sikre at data behandles i henhold til gjeldende krav i EU/E√ėS. I de tilfeller at data behandles utenfor EU/E√ėS garanteres beskyttelsen enten gjennom at det relevante landet tilbyr tilstrekkelig vern, i henhold til vedtak gjort av EU-kommisjonen, eller gjennom tilstrekkelige avtaler med standardklausuler, bindende retningslinjer innenfor et selskap, eller Privacy Shield.

Tjenestene våres er i hovedsak bygget på Google Cloud og Hetzner Online.

Tekniske logger
N√•r du bes√łker sidene v√•res logges teknisk informasjon slik som IP-adresse, hvilken side du etterspurte og hvilke data som ble sendt sammen med foresp√łrselen (eksempelvis informasjon om enhet og nettleser) til system- og applikasjonslogger. Vi benytter denne informasjonen for √• overv√•ke v√•re tjenester, avdekke feil og misbruk.

Informasjonen lagres som hovedregel i to år. Det rettslige grunnlaget for å lagre denne informasjonen er berettiget interesse.

Nettstatistikk
Vi benytter Google Analytics for å bedre forstå hvordan folk benytter tjenestene våres, bl.a. hvilke sider de går inn på, hva de klikker på, hvor de kommer fra og tekniske opplysninger om enheten de bruker. Vi har selv ikke mulighet for å identifisere individer i dette datagrunnlaget.

Det rettslige grunnlaget for å lagre denne informasjonen er berettiget interesse.

Vi har kort levetid på informasjonskapslene, og de er avgrenset til det aktuelle webområdet. Informasjon om hendelser, klikk og lignende blir lagret i 14 måneder. Google er databehandler av disse opplysningene, som lagres i USA eller Europa og er omfattet av Privacy Shield avtalen.

Vi har inng√•tt databehandleravtale med Google, og instruert Google til √• avidentifisere alle IP-adresser f√łr data lagres, ved √• maskere siste del av adressen.

Google tilbyr et nettlesertillegg som blokkerer Analytics generelt: https://support.google.com/analytics/answer/181881

Klikk på tilbud og annonser
Flere av tilbudene som du finner p√• v√•re sider er tydelig markert som annonser. N√•r du klikker p√• disse lenkene / knappene blir du videresendt til en ekstern adresse spesifisert av annons√łren, som regel ved at du f√łrst blir sendt til et firma som sporer trafikken (‚Äúsporingsleverand√łr‚ÄĚ). Sporingsleverand√łrene opererer p√• sine egne webomr√•der og KickBack f√łrer ikke kontroll med det som skjer p√• annons√łrenes nettsider, eller hos deres underleverand√łrer.

Transaksjoner fra annonser
Dersom tilbudet var en annonse, og du gjennomf√łrer et kj√łp, kan vi i mange tilfeller motta informasjon om kj√łpet. Dette inkluderer alltid hvilken butikk det ble handlet i, tidspunkt, ordrebel√łp og v√•r egen referanse til klikket f√łr kj√łpet. I noen tilfeller mottar vi unntaksvis ordrenummer som del av transaksjonsidentifikatoren og / eller informasjon om produktene.

Vi kobler transaksjoner fra annonser til et logget klikk og eventuelt til Google Analytics. Informasjonen brukes for å måle våre tjenester, rangere tilbud og butikker etter hvilke som faktisk benyttes av våre brukere, fakturering og intern avregning. Disse data oppbevarer vi i ubegrenset tid, men de blir avidentifisert ved at det korresponderende klikket avidentifiseres.

Det rettslige grunnlaget for å lagre denne informasjonen er berettiget interesse.

3. Informasjonskapsler

Listen med informasjonskapsler finner du i vår cookie policy.

4. Hvordan kontakte oss

Har du sp√łrsm√•l om v√•r personvernerkl√¶ring eller om v√•r bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss p√•¬†kontakt-vgbf@kickback.no¬†eller skriftlig:
KickBack AS
Postboks 155 Sentrum
0102 Oslo

5. Dine rettigheter

Alle som sp√łr har rett p√• grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet. KickBack har gitt slik informasjon i denne erkl√¶ringen. Alle som er registrert i v√•re systemer har rettigheter i henhold til relevant lovverk, som inkluderer:

  • √Ö f√• innsyn i egne opplysninger, hva vi har lagret om deg
  • At uriktige, ufullstendige eller opplysninger blir rettet, slettet eller supplert
  • √Ö kunne bestride v√•r behandling av data
  • √Ö kunne trekke tilbake samtykke du har gitt
  • Retten til dataportabilitet. I den grad det er relevant, √• kunne overf√łre data som vi har samlet inn under samtykke, til en annen l√łsning

Anmodninger skal besvares innen 30 dager av KickBack.

6. Tilsynsmyndighet

KickBack AS holder til i Norge, det er derfor Datatilsynet i Norge som f√łrer tilsyn med KickBack.

Dersom du ikke opplever at KickBack ivaretar dine rettigheter eller andre forhold kan du henvende deg til

Datatilsynet
Web: https://www.datatilsynet.no/
E-post: postkasse@datatilsynet.no
Telefon: +47 22 39 69 00
Postadresse: Postboks 8177 Dep., 0034 Oslo

Single's Day

VG Black Friday er en forbrukertjeneste utviklet av VG Annonse. Vi tar forbehold om feil og mangler - finner du noen feil så si fra til oss. VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Kopiering av materiale for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Ansvarlig redakt√łr og administrerende direkt√łr: Gard Steiro


© 2022