Kommersielt innhold fra VG Annonse
spillkonsoller-black-friday.jpg

Spillkonsoller: De kuleste å kjøpe til Black Friday

Black Friday er et bra tidspunkt å kjøpe en spillkonsoll enten til deg selv eller som gave. Kanskje er det noen som ønsker seg morsom underholdning til jul?

Enten om det skulle være Fortnite på PlayStation 4, Xbox One eller Nintendo Switch eller noen gamle klassiske spill på Nintendo SNES Classic Edition, Nintendo Classic Mini NES, Sony PlayStation Classic eller Atari Flashback 8 Classic er det mye moro å hente med spillkonsoller til Black Friday.

Sjekk ut våre forslag med gode priser.

Nintendo Switch

Du er ikke lenger bundet til å spille Nintendo-spill kun hjemme. Nintendo Switch er bærbar og kan bli med overalt. Alt du trenger å gjøre er å ta med deg Switch-kontrollen og bruk den i håndholdt-modus.

Sony PlayStation 4 Pro

Playstation 4 Pro er den lekre maskinen som gir ekstra liv til Sonys allerede populære spillkonsoll.

Xbox One X

Xbox One X ble et klart tegn at grunnsteinene er lagt for en ny generasjon spill. Nå med kraft nok til å kjøre spill i 4K, HDR og 60 bilder i sekundet. Med denne blir det mye moro!

Sony PlayStation Classic

Nå kan du igjen spille klassikerne Final Fantasy VII, Tekken 3, Ridge Racer Type 4, Jumping Flash, Wild Arms.

Nintendo SNES Classic Edition

Kjenn på nostalgien når du hører disse spillene: Contra III: The Alien Wars, Donkey Kong Country, Kirby Super Star, Kirby's Dream Course, Secret of Mana, Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting, Super Mario Kart, Super Mario World, Final Fantasy III, Super Castlevania IV, EarthBound, F-ZERO, Mega Man X, Star Fox, Star Fox 2, Super Ghouls 'n Ghosts, Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, Super Metroid, Super Punch-Out!!, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Yoshi's Island.

Nintendo Classic Mini NES

Klassikeren som nesten har vært mer utsolgt enn tilgjengelig. 30 klassiske spill som kidsa burde lære seg.

Sjekk prisene hos:

  1. Elkjøp
  2. Komplett
  3. CDON.com
  4. Proshop
  5. Power
  6. Teknikmagasinet
  7. Kjell & Company

Nintendo New 3DS SNES Edition

Da du trodde at Nintendo ikke hadde flere gamle konsoller å børste støvet av, så kommer de med 3DS SNES.

Deep Silver The C64 Mini

En tidløs klassiker har fått et nytt pust liv med lanseringen av THEC64 Mini. Den dukket originalt opp på markedet i 1982 og har senere vært et nostalgisk bidrag i nyere filmer og TV-serier. Nå kan den bli din.

The C64 Mini er en liten retrokonsoll som vil varme opp hjertene til både nye og gamle fans av den legendariske maskinen Commodore 64. Nå har den HDMI og USB-porter som gjør den langt mer anvendelig med nyere utstyr.

Nintendo 64 Classic Mini

Blir lansert snart!

Lexibook Retro

AtGames Atari Flashback 8 Classic

Black Friday 2020 tilbud og rabatter