• Sport
  • VG Live
  • TV-Guide
  • Tips oss
  • Kjøp VG+
Kommersielt innhold fra VG Annonse

Black Friday

23. november 2023

Live 🔥Butikker
mobiltelefon-black-friday.jpg

Mobiltelefonene du bør kjøpe i 2018

De siste årene har Apples iPhone fått konkurranse, både Huawei og Samsung har kommet med toppmodeller på mobiltelefoner som leverer sterkt, kanskje til og med bedre enn Apples. Vi gir deg oversikt over hvilke mobiler du bør følge med på under Black Friday.

iPhone Xs Max

Dette er Apple sin største og beste iPhone hittil. Fordelen med at mobilen er stor er at det har mye bedre batterikapasitet enn i de minste telefonene. Den har også en sterk prosessor slik at alt går raskere enn før. Flott design, men høy pris, så gjør et kupp på Black Friday.

Sjekk prisen på iPhone Xs Max her

iPhone Xs

iPhonen er fortsatt lekker, og er en videreutvikling av iPhone X som ble lansert i fjor. Den er like stor, og OLED-skjermen strekker seg utover hele fremsiden. Den stor forskjellen er kameraet, det har blitt mye bedre. Så dersom du tar mye bilder vil du oppleve et stort kvalitetsløft. I tillegg har mobilen blitt raskere, med en ny og sterkere prosessor. Alt i alt, en knallgod mobiltelefon.

Sjekk prisen på iPhone Xs her

iPhone Xr

Dette er iPhonen som kommer til å slå an hos de aller fleste. iPhone Xr er mye rimeligere enn Xs og Xs Max, og du får tilnærmet samme funksjonalitet. Skjermen utgjør den største forskjellen, der Apple har spart litt på å bruke en LCD-skjerm til Xr. Det betyr at bildet blir noe mindre skarp og fargene er noe blassere. Dersom du har en tidligere versjon av iPhone er dette ikke noe du kommer til å tenke på. Kameraet på Xr er overraskende bra, og kan til og med gi bedre portrettbilder enn Xs og Xs Max. iPhone Xr har en herlig brukeropplevelse, og funksjonaliteten er helt lik som i de andre modellene. Dette er iPhonen for de aller fleste.

Sjekk prisen på iPhone Xr her

Samsung Galaxy Note

Samsungs nyeste mobiltelefon er i toppform og byr på mer av alt. Batteriet har blitt mye bedre, så det skal mye til for å tømme batteriet i løpet av en dag. Skjermen har blitt større, samtidig som mobilen i seg selv har krympet noe, det er bra for brukeren. Og som kjent, Samsung leverer en av markedets aller beste mobilskjermer. Galaxy Note har et flott design, er vanntett, rask og meget god stereolyd. Kameraet er også meget godt, så dette er en god mobil som absolutt bør vurderes.

Sjekk prisen på Samsung Galaxy Note her

Huawei P20 Pro

Med denne modellen rykker Huawei forbi konkurrentene. Det som imponerer mest er kameraet. Huaweis teknologi gjør at du kan knipse i vel uansett situasjon, og nesten alltid få et godt bilde. Mobilen tar selvsagt svært gode bilder i dagslys, men imponerer spesielt i nattmodus der bildene blir veldig gode fordi mobilen sanker inn lys i flere sekunder. I tillegg har kameraet veldig god zoomefunksjonalitet. P20 Pro har et flott design, og et digert batteri som gjør at en normal bruker vil kunne bruke mobilen i flere dager. Så Huawei P20  Pro er absolutt en mobil verdt å teste.

Sjekk prisen på Huawei P20 Pro her

Single's Day

VG Black Friday er en forbrukertjeneste utviklet av VG Annonse. Vi tar forbehold om feil og mangler - finner du noen feil så si fra til oss. VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Kopiering av materiale for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Gard Steiro


© 2023