Kommersielt innhold fra VG Annonse
kjokkenmaskin.jpg

Kjøkkenmaskin-kupp på Black Friday

En kjøkkenmaskin gjør matlagingen enklere - det er det ingen tvil om. Kjøkkenmaskiner kommer i alle varianter, størrelse og prisklasser. Vi gir deg våre anbefalinger til kjøp av kjøkkenmaskin på Black Friday.

Det første man må gjøre for å finne ut hvilke kjøkkenmaskiner man trenger, er å kartlegge sine behov. Hvorvidt man lager mye mat, har stort eller lite kjøkken, glad i å bake eller rett og slett er opptatt av design. Tips: Les deg opp på kjøkkenmaskiner før Black Friday, vær prisbevisst og sjekk ut kjøkkenmaskin på Black Friday.

På Black Friday kan du gjøre et veldig bra kjøp på populære kjøkkenmaskiner. Se om våre anbefalte kjøkkenmaskiner er på tilbud den 23. november 2018.

Prisjakt: Se hvilke kjøkkenmaskiner som er på tilbud her.

Kjøkkenmaskin for kokken

Hvis man er en person som lager mye mat, er det klart at man stiller høye krav til kjøkkenmaskinene man velger. For en som elsker å lage mat, er kjøkkenmaskinen en venn på veien til det gode måltidet. Kjøkkenmaskiner vil ikke bare bidra til gjøre prosessene enklere, men også gi resultatet mer presisjon. Det er helt klart at når man er mye på kjøkkenet, er det viktig med en virkelig slitesterk kjøkkenmaskin som tåler det daglige bruket. En annen ting man også skal tenke på ved hyppig bruk er hvor lette de forskjellige kjøkkenmaskinene er å renholde - blir det for mange deler og for tidkrevende så blir ikke maskinen brukt. For kokken vil den klare anbefalingen være: Kenwood Chef Xl Titanium Kvl8300s

Kenwood Chef XL Titanium kjøkkenmaskin KVL8470S.jpg
Gå til produktet

Denne kjøkkenmaskinen har vært best i test en rekke ganger. Her får du Kenwood-maskinen billigst akkurat nå.


Plass på kjøkkenet

En viktig ting å ta inn i vurderingen rundt kjøp av kjøkkenmaskin, er størrelsen. Man bør velge kjøkkenmaskiner i tråd med plassen man har på kjøkkenet. Hva er det man har av benke- ,hylle- og skapplass? Ikke alle tenker på dette og har man begrenset med plass risikerer man å ende opp med en kjøkkenmaskin i kjelleren som man aldri får glede av. Da er Kenwood Prospero det soleklare valget.

Kenwood Prospero kjøkkenmaskin KM242.jpg
Gå til produktet

Dette er Kenwoods kjøkkenmaskin for deg som vil være plasseffektiv. Sjekk laveste pris her.

Den perfekte kjøkkenmaskinen til bakeren

Det er noen av oss som baker mye, og det er en kjent sak at bakverkene blir ekstra gode med litt hjelp fra kjøkkenmaskiner som har egne bakefunksjoner. Vi har alle stått der med boller som er steinharde eller fløte som ikke vil bli stiv. Med den rette kjøkkenmaskinen vil baksten heve bedre, glassuren bli mer luftig og man er selv spart for slitet rundt elting av en deig. Sjekk ut Electrolux-maskinen her.

EKM6000.jpg
Gå til produktet

Denne kjøkkenmaskinen fra Electrolux har en egen tidtagningfunksjon som gjør det lettere å holde styr på røren eller deigen under bakingen! Sjekk pris her.

Designelskeren: Den perfekte kjøkkenmaskin

Vi må heller ikke glemme at kjøkkenmaskiner i tillegg til å være praktiske, kan være lekre å se på - til og med et «must-have» som en del av interiøret på kjøkkenet. Disse kjøkkenmaskinene fra Kitchen Aid kan ofte fåes i mange farger. Her er den billigst (Prisjakt 13. november).

Kitchen Aid.jpg
Gå til produktet

Velg en farge som står ut - så hvorfor ikke velge en Kitchen Aid-kjøkkenmaskin i rød? Sjekk laveste pris.

Eller velg en stilig kjøkkenmaskin fra Smeg med retro look. Sjekk prisen her!

Smeg-kjokkenmaskin.jpg
Gå til produktet

Sjekk kjøkkenmaskin-tilbud på Black Friday her!

HBO Max logo Black Friday
E-Wheels logo Black Friday