Kommersielt innhold fra VG Annonse
image.png

Julekort 2020 - Her lager du årets julekort enkelt og billig

Personlige julekort med fine bilder av familien er like mye en tradisjon som julegrøten, og i disse tider hvor vi ser hverandre sjeldnere er det ekstra hyggelig for familie og venner å motta et julekort i postkassen.

Enten om du velger bilde av hele familien, bare barna, katten eller hunden er et kort med en hilsen et fin gest til en man bryr seg om.

Fotoknudsen

Når kulda setter inn og julen står for døren, har du husket julekortene? Leveringen av disse er jo en av de få oppgavene Posten fremdeles har i vår nydigitale verden. Men selve kortene kan du lage selv på PC-en din og få de ferdige fra fotoknudsen.

Lag julekort hos Fotoknudsen

Cewe

Julen nærmer seg med raske skritt, og plutselig er det tid for å sende julekort til familie og venner. Har du også noen ganger måttet løpe ned på butikken og kjøpe en pakke ferdiglagde julekort i forbifarten? For så å komme hjem og sitte i fred og ro og skal til å skrive julekortene, og tja, så synes du egentlig at de er litt kjedelige? Design dine egne julekort på nettet hos CEWE eller i foto-appen deres.

Se alle julekort hos Cewe

Smartphoto

Et søtt julekort med bilde eller et originalt og fantastisk nyttårskort – her finner du garantert noe som passer for din smak. Det er utrolig enkelt å lage egne julekort: Velg et fint design, legg til bilder og tekst – ferdig!

Lag egne julekort hos Smartphoto

Black Friday 2020 tilbud og rabatter