Kommersielt innhold fra VG Annonse
interior.jpg

Årets interiørtrender: Her handler du på Black Friday

Interiør handler om hvordan du utformer ditt hjem i uttrykk og detaljer. Vi gir deg en oversikt over trendene akkurat nå og de mest populære butikkene innenfor interiør.

Tips til Black Friday 23. november: Du kan gjøre kupp på populære lamper, sofaer, stoler, senger, innredningsdetaljer og mye annet. Følg med her for salg, tilbud og rabatter innen interiør.

Interiørtrendene akkurat nå

De siste årene har minimalisme preget trendbildet i interiørverden, men tiden for det jordnære, det naturlige, lune stoffer og det personlige er i vinden som aldri før. Butikkene bugner av velour, puter med deilige mønstre og møbler som du ikke har lyst til å reise deg opp av når du først har sunket ned i dem. Norsk design har fått sin renessanse og du finner alt mellom himmel og jord. Aldri har det bugnet av så mye lekkert interiør i butikkene. Vi skal være stolt av designerne som nå setter Norge på kartet. La oss slå et slag for norsk design!

Et vakkert hjem er personlig og handler om å skape en hyggelig atmosfære hvor du kan krype opp i sofaen og kose deg. Et hjem handler om å følge hjerte og kunne slappe av i hyggelige omgivelser. Alt er lov! Skap ditt eget uttrykk og stol på egne vurderinger. Det er tross alt du som skal trives i hjemmet. En god blanding av gammelt og nytt er viktig for å skape et balansert og ekte hjem. Er du usikker på hvilke farger du skal male akkurat nå, er Jotuns vakre fargekart for 2019 her og kan inspirere til varme innedager under et pledd med kakao i favorittkoppen.

Interiørbutikker du bør sjekke ut

Her vil du finne Black Friday-tilbud i de mest kjente interiørbutikkene.

 1. Room21
 2. Kremmerhuset
 3. Jotex
 4. Christiania Belysning
 5. Hviit
 6. Lampemesteren
 7. Jernia
 8. Ellos
 9. RoyalDesign
 10. Scandinavian Design Center
 11. Grønt Fokus
 12. Christiania Glasmagasin
 13. Aword
 14. Nordiske Hjem
 15. Glass og interiør
 16. Lampehuset
 17. Lunehjem.no
 18. Picture It
 19. WoRoom
HBO Max logo Black Friday
E-Wheels logo Black Friday