Kommersielt innhold fra VG Annonse
iphone-xr-select-static-201809_GEO_EMEA.jpeg

Årets mest spennende teknologikjøp

2018 har vært et spennende år for oss som er ekstra glad i teknologi. De store teknologigigantene har gitt oss masse nye produkter å leke med og i denne listen går vi gjennom noe det vi synes har vært det mest spennende i 2018. Med ett av disse produktene under juletreet, slår du ikke feil.

Apples iPhone XR

iphone-xr-select-static-201809_GEO_EMEA.jpeg
Gå til produktet

Apple lanserte i år den største iPhonen siden originalen snudde mobilverden på hodet i 2007. iPhone XR har en skjerm på hele 6.1" og mer eller mindre samme innmat som årets absolutte toppmodell (iPhone XS). iPhone XR fåes også for første gang i mange stilige farger, deriblant rød, gul, rosa og blå og prisen er også vesentlig mer lommebokvennlig enn Apples toppmodell iPhone XS. Hvis du setter brukervennlighet, apputvalg, kvalitet og personvern høyt, så er dette telefonen for det og utvilsomt årets beste mobilkjøp.

Playstation Classic

sony-playstation-classic(1005228)_1_Normal_Original-2.jpg
Gå til produktet

I fjor ble NES Classic en dundrende suksess og omtrent umulig å få tak i før jul. I år har Sony kopiert Nintendo sin store suksess og laget Playstation Classic. Dette er en en oppdatert miniatyr av den første Playstation-modellen som ble lansert 3. desember 1994. 24 år senere, 3. desember 2018 lanserer Sony Playstation Classic. Den kommer med den klassiske håndkontrollen og 20 innebygde spill, deriblant klassikerne Final Fantasy 7Jumping FlashR4: Ridge Racer Type 4Tekken 3 og Wild Arms - alle som i original versjon som i 1993. Hvis du har vokst opp på 90-tallet, vil denne garantert bringe deg mange gode minner. Skal du ha en slik til jul, bør du forhåndsbestille med en gang - disse blir utsolgt.

Google Home Mini

photo-1511842745775-b366af36db2a.jpeg
Gå til produktet

Apples Siri har lenge kunne prate norsk til oss, men nå har Googles taleassisten endelig også kommet på norsk. Samtidig som Google lanserte norsk taleassistent, har Google også lansert de populære Google Home-produktene her til lands. Google Home Mini er den mest populære og enkelt forklart er det en en liten assistent på størrelse med en hockey-puck som kan hjelpe deg med nyheter, været, smart-hjemmet, spille musikk og mye mer. Alt du behøver å si er «Hey Google», stille et spørsmål og spørsmålet besvares av Google. Den finnes også en større variant som heter Google Home med litt mer lyd, men også en høyere prislapp.

Nye iPad Pro

ipad-pro_next-gen_10302018_big.jpg.large.jpg
Gå til produktet

Apple har akkurat oppdatert deres populære iPad-linje og lanserte i den anledningen en helt ny iPad Pro. Denne gangen har Apple gjort iPaden til en perfekt laptop-erstatter og kanskje den eneste datamaskinen de fleste trenger. Den største forskjellen man legger merke til er en helt ny skjerm som fyller hele iPaden - bortevekk er hjemknappen og inn kommer FaceID med smart ansiktsgjenkjenning. Inn kommer også USB-C fremfor Apples vanlige Lightning-port og det betyr man enklere kan koble på eksterne enheter som skjermer, kameraer osv. På toppen av dette har Apple introdusert en helt ny A12X Bionic prosessor som skal være raskere enn 92% av de fleste prosessorer i dagens bærbare-datamaskiner. Samtidig har iPaden blitt tynnere og mindre. Dette er iPaden som endelig erstatter din bærbare.

Sonos Beam

SOVsQMuQY.jpg
Gå til produktet

Sonos Beam er Sonos sitt nyeste produkt og en lekker lydplanke som kan gi TVen din en virkelig oppgradering. TVene blir flatere og flatere, men lyden blir samtidig dårligere og dårligere. Da er det ikke rart at mange ender opp med å kjøpe lydplanker for å forbedre lydopplevelsen på TVen. Sonos Beam er en slik lydplanke som passer fint inn rett under TVen, men i tillegg kan du også bruke Sonos Beam som husets eget annlegg eller som en del av et større anlegg med fler av Sonos trådløse høyttalere. Sonos Beam støtter blant annet Apples nyeste AirPlay 2-løsning slik at du kan streame musikk fra alt fra Apple Music og Spotify til Tidal og NRK sin radio-app rett fra din iPhone eller iPad. Beam har også innebydg støtte for de mest populære streamingtjenestene.

Apple Watch Series 4

apple-series-4.jpg
Gå til produktet

Apple Watch har blitt den mest solgte smartklokka i verden og i september kom den i en helt ny variant - Apple Watch Series 4. Dette er den femte generasjonen Apple Watch og den første skikkelige redesignen av klokka, men slapp av - du trenger ikke kjøpe nye klokkeremmer. Apple Watch Series 4 har en ny og større skjerm, er vesentlig raskere og har nye smarte funksjoner som fall-detektor. Hvis du allerede har en iPhone og gjerne vil ha en smartklokke som fungerer som en forlenget arm for telefonen og en treningsklokke når du trener, så er Apple Watch Series 4 det beste valget.

Nintendo Switch Let's Go Pikachu

pokemon-pikachu.jpg
Gå til produktet

Alle husker vel Pokemon Go-feberen som herjet Norge og verden i fjor. Nå følger Nintedo opp på Nintendo Switch. 16. november lanseres det mest etterlengtede spillet til Nintendo Switch - nemlig Let's Go Pikachu. Nintendo lanserer også en ny Pikachu-versjon av Nintendo Switch som inkluderer spillet, en Pokeball Pluss og en spesiell limited edition av Nintento Switch. Dette kommer til å bli årets store hit på Nintendo Switch og her er det bare å sette seg på ventelisten - jo før jo bedre.

Red Dead Redemption 2

red-dead-redemption-2.jpg
Gå til produktet

Når vi først snakker om spill så kan vi ikke glemme «Red Dead Redemption 2» - oppfølgeren til et av Rockstar Games absolutt beste spill og det mange vil klassifisere som en «klassiker» i spillverden. I Red Dead Redemption følger du samme oppskrift som Rockstar sin andre klassiker, Grand Theft Auto, og du er helt fri til å ri rundt i en åpen western verden. Spillet er lansert i oktober og tilgjengelig på Playstation 4 og Xbox.

Mac Mini

F73ACDED-8490-476F-A7BE-99F6A1C35969.jpeg
Gå til produktet

Etter å ikke ha oppdatert Mac mini på åresvis og mange hadde begynt å avskrive den minste Macen. Nå har Apple snudd helt og lanserte i oktober en helt ny Mac mini med siste nytt av teknologi og en ny grå look. Mac minien er den perfekte minste Macen til Apple og her får du alt du trenger i en hverdags datamaskin pakket inn i en utrolig liten og lett pakke.

OnePlus 6T

oneplus-6t-6gb128gb-mirror-black(1005986)_1_Normal_Original-1.jpg

Hvis du er en Android-fan, så har du kanskje fått med deg en av fjorårets største suksesser fra OnePlus. I år er de tilbake med OnePlus 6T som er en av de første telefonene i verden med fingeravtrykkleser bygd inn i skjermen. En fin skjerm som dekker nesten hele skjermen og skikkelig gode spesifikasjoner til en veldig hyggelig pris, gjør dette til ett av de beste Android-kjøpene i 2018. Løp og kjøp!

AmpliFi HD Mesh-WiFi

ubiquiti-amplifi-hd-ac1750-mesh-3-pack(1002274)_1_Normal_Large.jpg
Gå til produktet

Livet er for langt til dårlig WiFi-dekning og hvis du virkelig vil gjøre noe med WiFi-dekningen i hjemmet ditt i 2018, så er det en mesh-router du trenger. En mesh-router er enkelt forklart flere Wifi-routere som jobber sammen om å lage ett enkelt nettverk som dekker hele huset ditt. Google Wifi har fått mye omtale, men det finnes mange alternativer som kan være bedre for deg. Et av de mest spennende alternativene kommer fra et selskap som heter Ubiquiti som normalt egentlig bare leverer Wifi-utstyr til proffe. AmpliFI HD er et knallbra mesh-system som er veldig brukervennlig, enkelt å sette opp og gir deg maksimal dekning og hastighet i hele huset.

HBO Max logo Black Friday
E-Wheels logo Black Friday