• Sport
 • VG Live
 • TV-Guide
 • Tips oss
 • Kjøp VG+

Black Friday

23. november 2023

Live 🔥Butikker
Loading ...

Populære tilbud 🔥🔥🔥

Svært mange butikker senker prisene på populære produkter denne uken i november. Mange produkter blir rekordbillige, mens andre produkter kan tilsynelatende være dyre og ikke særlig lukrative.

Vi samler alle rabatter fra VG Rabattkoder, de beste prisene fra Prisjakt og våre shoppingeksperter vil gi deg de beste tilbudene fra Black Week, Black Friday og Cyber Monday på ett og samme sted.

Vil du sjekke favorittbutikken din for gode tilbud? Her er vår gigantiske butikkoversikt.

Black Friday er en av årets største handledager med ekstreme salg, tilbud og rabatter hos de fleste butikkene og nettbutikkene i Norge. Handledagen har sitt utspring fra USA (ikke overraskende), og er for mange begynnelsen på den hektiske julegavehandelen. I Norge ser det ut til at Mac1.no begynte med Black Friday-stuntet allerede i 2006 med markedsføring av Apple-produkter, men det begynte først å bli lagt merke til i 2010 da Norwegian Outlet på Vestby og Komplett lanserte sine tilbud og ville rabatter. Siden den gang har det bare eskalert i enorm fart, og i 2022 vil nok Black Friday være å se i så og si alle norske og utenlandske nettbutikker.

Nettbutikkene pleier å holde tilbudene tett til brystet før selve handledagen begynner, så det gjelder å gjøre seg klar til de store salgene. Sett av tid til shopping, sett opp prisvarsel og lag kontoer i dine favorittbutikker. Da er du klar for å handle!

Når er Black Friday i år?

I 2022 er Black Friday, som også kalles for «svart fredag», den 25. november i uke 47.

Gjør deg klar til Black Week

 1. Sett deg ned sammen med husstanden og tenk gjennom hva dere trenger: Er det ny TV i stua, ny sofa eller ny mobiltelefon til barna? Skriv det ned, så kan du enkelt følge med på dette under Black Week.
 2. Flere og flere handler julegaver under Black Week. Gjør det du også!
 3. Du kan spare mye penger. Bruk for eksempel Prisjakt for å sammenligne priser og se at tilbudet faktisk er reelt. Viktig å få med seg oppdaterte priser og produktets prishistorikk.
 4. Følg med i nettbutikker og her på Black Friday for å få med deg de beste tilbudene, rabattene og salgene.
 5. Flere nettbutikker kjører timetilbud, og da kan du gjøre virkelig gode kjøp. Vi gir deg live-oppdateringer her.
 6. Du kan ofte kombinere VG Rabattkoder med nettbutikkenes egne rabatter. Da kan du spare mye penger!

Black Friday har blitt til Black Week

Den elleville handledagen har blitt så populær at flere nettbutikker lanserer gode tilbud gjennom hele uken. Derfor bør du følge med på VG's dekning av Black Friday, for å finne de beste tilbudene gjennom hele salgsperioden.

Gode tilbud, rabatter og salg vil være tilgjengelig gjennom hele salgsuken, hvis vi skal se tilbake på 2021. Elkjøp hadde gode rabatter på TV-er, Hifiklubben solgte Sonos til lavere priser, CDON hadde mange timesalg, Get Inspired hadde ville priser gjennom mange dager, Boozt senket prisene på merkeklær - det er altså noe å finne for alle i mylderet av Black Week-tilbud i norske og utenlandske nettbutikker.

Derfor bør du handle på nett

I nettbutikkene kan du handle i fred og ro, slippe kø og kaos, parkeringsproblemer og utsolgte varer fordi du ikke var rask nok til butikkhylla. Nettbutikkene er også døgnåpne og du kan enkelt legge produkter i handlekurven, og få alt levert på døra eller til nærmeste postkontor noen dager etter kjøp. Merk deg likevel at leveringen kan ta noe lengre tid enn vanlig på grunn av et enormt trykk hos Posten, PostNord og andre distributører.

Nettbutikkene tilbyr ofte fri frakt, gratis retur og enkelte har prisgaranti. Med prisgaranti kan du også be om differansen om produktet blir billigere i løpet av Black Week, Black Friday eller på Cyber Monday. Du sikrer deg altså mot å bli lurt! Hvis du er usikker på pris, sjekk prissammenligningstjenesten Prisjakt.

De mest populære produktene under Black Friday

Elektronikk er en svært populær kategori denne fredagen i november, og skal du sikre deg ny telefon, høretelefoner, TV, spillkonsoll, jakke, høyttaler, PC, smartklokke, drone eller annet, bør du allerede nå lage liste over produkter du vurderer å kjøpe.

Topp 10 populære produkter fra 2020 (kilde Prisjakt):

 1. Apple iPhone 11 64GB
 2. Apple iPhone 11 128 GB
 3. Nintendo Switch (2019)
 4. Apple AirPods (2nd Generation) med ladeetui
 5. Sonos Beam
 6. Garmin Forerunner 245 Music
 7. Roborock S6 MaxV
 8. Roborock S5 Max
 9. Apple AirPods Pro
 10. Samsung Galaxy S20 128GB

Single's Day

VG Black Friday er en forbrukertjeneste utviklet av VG Annonse. Vi tar forbehold om feil og mangler - finner du noen feil så si fra til oss. VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Kopiering av materiale for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Gard Steiro


© 2023