1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Forventet levering
Q4 2020

Volvo XC40 Recharge

Pris fra kr 490 000,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Elbil
  • Suv
  • 413 liter bagasjerom
  • 400 km rekkevidde
  • 18.8 kWh/100km (WLTP)
  • 408 hestekrefter

Volvo XC40 Recharge er en tung og anvendelig mellomstor SUV, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet fin til det meste av bruk og når du trenger ekstra plass og kjøreopplevelse på tur. Elbilen er samtidig blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 413 liter og dermed en fullt brukbar størrelse, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en mellomstor SUV. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. XC40 Recharge er en bil som er 4,425 meter lang, fine 1,863 meter bred og veier opptil 2,15 tonn. Volvo XC40 Recharge er en mellomstor, fin og godt priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten fås med firehjulstrekk. Elbilen kommer ikke med hengerfeste sveiset fast av fabrikken, men det kan være mulig å få dette montert i etterkant, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1500 kg.

XC40 Recharge har en rekkevidde fra 400 kilometer etter WLTP-standarden. Ut fra rekkevidden får du da en av de elbilene med fin rekkevidde, som trolig vil gjøre bilen ypperlig til både korte og mellomlange turer. XC40 Recharge kommer i én varianter. Som er seg naturlig med en elbil, så kommer denne selvsagt med automatgir. Siden XC40 Recharge er elektrisk, kan du generelt sett forvente en motor med rask reaksjon, selv for en bil på 2,15 tonn. Bilen er samtidig en mellomdyr modell på markedet, og den har en meget god akselerasjon. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Som en mellomstor og hyggelig priset bil har Volvo XC40 Recharge noe mindre utvalg av utstyr. Elbilen kommer som standard med false kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes én variant av Volvo XC40 Recharge.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »