1/6 Volvo V60 stasjonsvogn sett forfra
2/6 Volvo V60 stasjonsvogn sett bakfra
3/6 Volvo V60 stasjonsvogn interiør
4/6 Volvo V60 stasjonsvogn sett fra siden

Volvo V60

490 000,-

MotortypeHybrid / Hybrid (ikke-ladbar)
ChassisStasjonsvogn
GirkasseAutomat
Bagasjerom529 liter
Hestekrefter197 - 405 hk
Rekkevidde50 - 59 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Volvo V60 er en god og fin mellomstor stasjonsvogn, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet fin til det meste av bruk og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er samtidig blant de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 529 liter og dermed av god størrelse, men dette er tross alt en mellomstor stasjonsvogn. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og fem seter. V60 er videre en bil som er 4,761 meter lang, fine 1,85 meter bred og veier fine 1,625 tonn. Volvo V60 er en romslig og godt priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Bilen kan fås med hengerfeste montert fra fabrikk, og bilen er registrert for en nyttelast på 1600 kilo.

V60 eksisterer som 29 varianter. Du får den som en dieselbil, ikke-ladbar hybridbil og ladbar hybridbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 9,9 sekunder, noe som gjør den til er en kapabel og responsiv bil, og toppfarten er på 205 km/t. V60 er tross alt en mellomdyr modell på markedet, så man kan forvente en akselerasjon som er midt på treet. Garantien er fem år, eller 100 000 km.

Som en mellomstor og middels priset bil har Volvo V60 bredt utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, ryggekamera, innfellbare speil, elektrisk bagasjeluke, og nøkkelfri lås, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; elektrisk seteregulering, parkeringsassistent, dynamisk fartsholder, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 18 forskjellige varianter av Volvo V60.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
96%
Sikkerhet for barn
84%
Sikkerhet for forgjengere
74%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
76%