1/4 Volkswagen Transporter kassevogn sett forfra Foto: Volkswagen
2/4 Volkswagen Transporter kassevogn sett bakfra Foto: Volkswagen
3/4 Volkswagen Transporter kassevogn interiør Foto: Volkswagen
4/4 Volkswagen Transporter kassevogn sett fra siden Foto: Volkswagen

Volkswagen Transporter

421 100,-

MotortypeDiesel
ChassisPickup / Kassevogn / Flerbruksbil
GirkasseAutomat / Manuell
Hestekrefter110 - 204 hk
Antall gir5 - 7 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Volkswagen Transporter er en mellomtung og anvendelig mellomstor kassevogn, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er og blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Som en mellomstor bil har den fire dører og tre seter. Transporter strekker seg 4,904 meter lang, fine 1,904 meter bred og veier hyggelige 1,75 tonn. Volkswagen Transporter er en romslig og godt priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke fås med firehjulstrekk. Bilen kan fås med hengerfeste montert fra fabrikk, og bilen kan da trekke en nyttelast på 2200 kg.

Transporter eksisterer som 42 varianter. Bilen kommer som en dieselbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 14,8 sekunder, noe som gjør den til en av de seigere bilene om dette er viktig for deg, og toppfarten er på 164 kilometer i timen. Transporter er tross alt en bil med middels prisnivå på markedet, så man må ikke regne med at motoren er den kvikkeste. Garantien er fem år, eller 200 000 km.

Når dette er en mellomstor og middels priset bil har Volkswagen Transporter bredt tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med fire kollisjonsputer, automatisk nødbrems for fotgjengere, kollisjonsvarsler, og automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; innfellbare speil, ryggekamera, parkeringsassistent, dynamisk fartsholder, men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 42 forskjellige varianter av Volkswagen Transporter.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »