1/8 Foto: Volkswagen
2/8 Foto: Volkswagen
3/8 Foto: Volkswagen
4/8 Foto: Volkswagen
5/8 Foto: Volkswagen
6/8 Foto: Volkswagen
7/8 Foto: Volkswagen
8/8 Foto: Volkswagen
Forventet levering
Desember 2020

Volkswagen ID.4

417 300,-

MotortypeElektrisk
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom543 liter
Hestekrefter204 hk
Rekkevidde487 - 496 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Volkswagen ID.4 er en anvendelig mellomstor SUV, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og. Som en mellomstor bil har den fem dører og fem seter. Volkswagen ID.4 er en romslig og bil, der den rimeligste utstyrsvarianten kommer med firehjulstrekk. Elbilen har hengerfeste som et valg, montert av fabrikken.

ID.4 er en elbil men rekkevidde fra 500 kilometer etter WLTP-standarden. Med den rekkevidden er denne elbilen dermed blant de med ypperlig rekkevidde, som trolig vil gjøre bilen ypperlig til pendling og de noe lengre reisene. ID.4 er å få kjøpt i én varianter. Siden dette er en elbil kommer den naturlig nok med automatgir. Siden ID.4 er elektrisk, vil du takket være elektromotoren generelt sett få en kvikk akselerasjon, selv om bilen veier false. Elbilen er samtidig på markedet. .

Når dette er en mellomstor og bil har Volkswagen ID.4 tynnere utvalg av utstyr. Elbilen kommer som standard med false kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 4 forskjellige varianter av Volkswagen ID.4.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »