1/4 Volkswagen Passat stasjonsvogn sett forfra Foto: Volkswagen
2/4 Volkswagen Passat stasjonsvogn sett bakfra Foto: Volkswagen
3/4 Volkswagen Passat stasjonsvogn interiør Foto: Volkswagen
4/4 Volkswagen Passat stasjonsvogn sett fra siden Foto: Volkswagen

Volkswagen Passat

443 800,-

MotortypeBensin / Diesel
ChassisStasjonsvogn
GirkasseAutomat
Bagasjerom650 liter
Hestekrefter122 - 280 hk
Antall gir7 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Volkswagen Passat er en god og fin mellomstor stasjonsvogn, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er og blant de mellombrede variantene der ute. Bak i bilen får du et bagasjerom på 650 liter, som altså er blant de større bagasjerommene sammenlignet med biler flest, men dette er tross alt en mellomstor stasjonsvogn. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. Passat er videre en bil som er 4,773 meter lang, fine 1,832 meter bred og veier hyggelige 1,405 tonn. Volkswagen Passat er en god og mellomklasse-priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Bilen kan fås med hengerfeste montert fra fabrikk, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1600 kilo.

Passat eksisterer som fire varianter. Du får den som en bensinbil og dieselbil, og du får den med automatgir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på false, noe som gjør den til, og toppfarten er på false. Passat er tross alt en mellomdyr modell på markedet, så man. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Siden dette er en mellomstor og hyggelig priset bil har Volkswagen Passat stort tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med åtte kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, automatisk nødbrems for fotgjengere, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, innfellbare speil, og dynamisk fartsholder, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk bagasjeluke, elektrisk seteregulering, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 5 forskjellige varianter av Volkswagen Passat.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »