1/8 Volkswagen Caravelle flerbruksbil sett forfra Foto: Volkswagen
2/8 Volkswagen Caravelle flerbruksbil sett bakfra Foto: Volkswagen
3/8 Volkswagen Caravelle flerbruksbil interiør Foto: Volkswagen
4/8 Volkswagen Caravelle flerbruksbil sett fra siden Foto: Volkswagen
5/8 Volkswagen Caravelle flerbruksbil sett forfra Foto: Volkswagen
6/8 Volkswagen Caravelle flerbruksbil sett bakfra Foto: Volkswagen
7/8 Volkswagen Caravelle flerbruksbil interiør Foto: Volkswagen
8/8 Volkswagen Caravelle flerbruksbil sett fra siden Foto: Volkswagen

Volkswagen Caravelle

676 700,-

MotortypeDiesel
ChassisKassevogn / Flerbruksbil
GirkasseAutomat / Manuell
Hestekrefter110 - 204 hk
Antall gir5 - 7 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Volkswagen Caravelle er en kraftig og anvendelig mellomstor kassevogn, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet passende til vanlig bruk og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Som en mellomstor bil har den fire dører og to seter. Caravelle er videre en bil som er 4,904 meter lang, hyggelige 1,904 meter bred og veier opptil 1,926 tonn. Volkswagen Caravelle er en mellomstor, fin og høyere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten kommer med firehjulstrekk. Bilen har hengerfeste som et valg, montert av fabrikken, og bilen kan da trekke en nyttelast på 2500 kilo.

Caravelle er å få kjøpt i 24 varianter. Bilen kommer som en dieselbil, og du får den også både med automatgir og manuelt gir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 12,5 sekunder, noe som gjør den til en av bilene med lavere akselerasjon, om det er sentralt for deg, og toppfarten er på 178 kilometer i timen. Caravelle er tross alt en av de noe mer kostbare modellene på markedet, så man må ikke regne med at motoren er den kvikkeste. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 200 000 kilometer.

Som en mellomstor og høyere priset bil har Volkswagen Caravelle solid utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med fire kollisjonsputer, dynamisk fartsholder, kollisjonsvarsler, automatisk nødbrems for fotgjengere, og automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; elektrisk bagasjeluke, elektrisk seteregulering, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 18 forskjellige varianter av Volkswagen Caravelle.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »