1/4 Volkswagen Caddy kassevogn sett forfra
2/4 Volkswagen Caddy kassevogn sett bakfra
3/4 Volkswagen Caddy kassevogn interiør
4/4 Volkswagen Caddy kassevogn sett fra siden

Volkswagen Caddy

Pris fra kr 239 000,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Dieselbil, gassbil eller bensinbil
  • Kassevogn
  • Fem gir
  • 5.6 l/100km (WLTP)
  • 75 hestekrefter

Volkswagen Caddy er en middels tung og slank liten kassevogn, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet god til enkel bypendling og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Med en bil av denne størrelsen er det kanskje ikke direkte overraskende at du får fire dører og to seter. Caddy strekker seg 4,408 meter lang, hyggelige 1,793 meter bred og veier fine 1,315 tonn. Volkswagen Caddy er en liten og rimelig bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke fås med firehjulstrekk. Bilen kan fås med hengerfeste montert fra fabrikk, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1400 kg.

Caddy kommer i elleve varianter. Du får den som en dieselbil, gassbil og bensinbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 16,4 sekunder, noe som gjør den til en av bilene med lavere akselerasjon, om det er sentralt for deg, og toppfarten er på 152 kilometer i timen. Caddy er tross alt en av de billigere variantene på markedet, så man kan ikke forvente alt av motoren. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 200 000 km.

Som en liten og lavere priset bil har Volkswagen Caddy bredt utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med fire kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, automatisk nødbrems for fotgjengere, og kollisjonsvarsler, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; innfellbare speil, ryggekamera, dynamisk fartsholder, men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 11 forskjellige varianter av Volkswagen Caddy.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »