1/5 Toyota RAV4 SUV sett forfra Foto: Toyota
2/5 Toyota RAV4 SUV sett bakfra Foto: Toyota
3/5 Toyota RAV4 SUV interiør Foto: Toyota
4/5 Toyota RAV4 SUV sett fra siden Foto: Toyota

Toyota RAV4

417 300,-

MotortypeHybrid / Hybrid (ikke-ladbar)
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom580 liter
Hestekrefter218 - 306 hk
Rekkevidde75 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Toyota RAV4 er en mellomtung og fin mellomstor SUV, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet passende til vanlig bruk og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er og blant de mellombrede variantene der ute. Bak i bilen får du et bagasjerom på 580 liter, som altså er ekstra stort, men dette er tross alt en mellomstor SUV. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. RAV4 er videre en bil som er 4,6 meter lang, hyggelige 1,855 meter bred og veier hyggelige 1,59 tonn. Toyota RAV4 er en god og godt priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Bilen har hengerfeste som et valg, montert av fabrikken, og bilen kan da trekke en nyttelast på 800 kilo.

RAV4 er å få kjøpt i tolv varianter. Bilen kommer som en ikke-ladbar hybridbil og ladbar hybridbil, og du får den med automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 8,4 sekunder, noe som gjør den til er en kapabel og responsiv bil, og toppfarten er på 180 kilometer i timen. RAV4 er tross alt en bil med middels prisnivå på markedet, så man kan forvente en akselerasjon som er midt på treet. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 200 000 kilometer.

Som en mellomstor og hyggelig priset bil har Toyota RAV4 bredt tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med ni kollisjonsputer, ryggekamera, kollisjonsvarsler, automatisk nødbrems for fotgjengere, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, dynamisk fartsholder, og innfellbare speil, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 14 forskjellige varianter av Toyota RAV4.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
93%
Sikkerhet for barn
87%
Sikkerhet for forgjengere
85%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
77%

Tester