1/10 Toyota Proace kassevogn sett forfra Foto: Toyota
2/10 Toyota Proace kassevogn sett bakfra Foto: Toyota
3/10 Toyota Proace kassevogn interiør Foto: Toyota
4/10 Toyota Proace kassevogn sett fra siden Foto: Toyota
5/10 Toyota Proace kassevogn sett forfra Foto: Toyota
6/10 Toyota Proace kassevogn sett bakfra Foto: Toyota
7/10 Toyota Proace kassevogn interiør Foto: Toyota
8/10 Toyota Proace kassevogn sett fra siden Foto: Toyota
9/10 Toyota Proace pickup interiør Foto: Toyota
10/10 Toyota Proace pickup sett fra siden Foto: Toyota

Toyota Proace

330 000,-

MotortypeElektrisk / Diesel
ChassisKassevogn
GirkasseAutomat / Manuell
Hestekrefter102 - 177 hk
Rekkevidde230 - 330 km
Antall gir6 - 8 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Toyota Proace er en mellomtung og anvendelig mellomstor kassevogn, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet fin til det meste av bruk og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er samtidig blant de mellombrede variantene der ute. Som en mellomstor bil har den fire dører og tre seter. Proace er en bil som er 4,609 meter lang, hyggelige 1,92 meter bred og veier hyggelige 1,66 tonn. Toyota Proace er en mellomstor, fin og lavere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke kommer med firehjulstrekk. Bilen leveres uten hengerfeste fra fabrikk, men det kan være mulig å få dette fra forhandleren din, og bilen er registrert for en nyttelast på 1800 kg.

Proace kommer i 15 varianter. Bilen kommer som en dieselbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 15,9 sekunder, noe som gjør den til en av bilene med lavere akselerasjon, om det er sentralt for deg, og toppfarten er på 145 km/t. Proace er tross alt en av de billigere variantene på markedet, så man kan kanskje ikke regne med at motoren har den høyeste akselerasjonen. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 200 000 km.

Som en mellomstor og rimelige bil har Toyota Proace naturlig nok et smalere utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med fire kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 31 forskjellige varianter av Toyota Proace.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »