1/4 Toyota Prius Plug-in kombikupé sett forfra
2/4 Toyota Prius Plug-in kombikupé sett bakfra
3/4 Toyota Prius Plug-in kombikupé interiør
4/4 Toyota Prius Plug-in kombikupé sett fra siden

Toyota Prius Plug-in

Pris fra kr 320 900,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Ladbar hybridbil
  • Kombikupé
  • 360 liter bagasjerom
  • 1.5 l/100km (WLTP)
  • 122 hestekrefter

Toyota Prius Plug-in er en mellomtung og kapabel mellomstor kombikupé, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet fin til det meste av bruk og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er også en av de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 360 liter og dermed en fullt brukbar størrelse, men dette er tross alt en mellomstor kombikupé. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og fem seter. Prius Plug-in strekker seg 4,645 meter lang, fine 1,76 meter bred og veier fine 1,53 tonn. Toyota Prius Plug-in er en mellomstor, fin og relativt lavt priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Bilen har ikke hengerfeste, og det er ikke mulig å få dette ettermontert.

Prius Plug-in kommer i tre varianter. Bilen kommer som en ladbar hybridbil, og du får den med automatgir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 11,1 sekunder, noe som gjør den til en bil med en spenstig akselerasjon ut av blokka, og toppfarten er på 162 kilometer i timen. Prius Plug-in er tross alt en av de billigere variantene på markedet, så man har ikke nødvendigvis akselerasjon og hurtighet i fokus. Bilen leveres med en garanti på fem år, eller 160 000 kilometer.

Når dette er en mellomstor og rimelige bil har Toyota Prius Plug-in bredt tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med sju kollisjonsputer, ryggekamera, automatisk nødbrems for fotgjengere, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, dynamisk fartsholder, kollisjonsvarsler, og nøkkelfri lås, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 3 forskjellige varianter av Toyota Prius Plug-in.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »