1/8 Toyota Land Cruiser SUV sett forfra
2/8 Toyota Land Cruiser SUV sett bakfra
3/8 Toyota Land Cruiser SUV interiør
4/8 Toyota Land Cruiser SUV sett fra siden
5/8 Toyota Land Cruiser kassevogn sett forfra
6/8 Toyota Land Cruiser kassevogn sett bakfra
7/8 Toyota Land Cruiser kassevogn interiør
8/8 Toyota Land Cruiser kassevogn sett fra siden

Toyota Land Cruiser

Pris fra kr 520 100,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Dieselbil
  • Kassevogn
  • Seks gir
  • 9.1 l/100km (WLTP)
  • 177 hestekrefter

Toyota Land Cruiser er en solid og fin mellomstor kassevogn, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet passende til vanlig bruk og når du trenger ekstra plass og kjøreopplevelse på tur. Bilen er samtidig blant de mellombrede variantene der ute. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og to seter. Land Cruiser er videre en bil som er 4,84 meter lang, fine 1,855 meter bred og veier hele 2,175 tonn. Toyota Land Cruiser er en romslig og høyere priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten kommer med firehjulstrekk. Bilen leveres uten hengerfeste fra fabrikk, men det kan være mulig å få dette fra forhandleren din, og bilen kan da trekke en nyttelast på 3000 kg.

Land Cruiser er å få kjøpt i seks varianter. Du får den som en dieselbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 12,1 sekunder, noe som gjør den til en av bilene med lavere akselerasjon, om det er sentralt for deg, og toppfarten er på 175 kilometer i timen. Land Cruiser er tross alt blant modellene med høyere pris på markedet, så man må ikke regne med at motoren er den kvikkeste. Garantien er fem år, eller 160 000 kilometer.

Når dette er en mellomstor og noe dyrere bil har Toyota Land Cruiser et passende godt tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med sju kollisjonsputer, ryggekamera, innfellbare speil, elektrisk seteregulering, og nøkkelfri lås, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 6 forskjellige varianter av Toyota Land Cruiser.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »