1/4 Toyota C-HR kombikupé sett forfra
2/4 Toyota C-HR kombikupé sett bakfra
3/4 Toyota C-HR kombikupé interiør
4/4 Toyota C-HR kombikupé sett fra siden

Toyota C-HR

328 800,-

MotortypeHybrid (ikke-ladbar) / Bensin
ChassisKombikupé
GirkasseAutomat
Bagasjerom358 - 377 liter
Hestekrefter116 - 184 hk

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Toyota C-HR er en god og kapabel mellomstor kombikupé, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er samtidig blant de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 377 liter og dermed en fullt brukbar størrelse, som nok henger godt sammen med at dette er en mellomstor kombikupé. Som en mellomstor bil har den fem dører og fem seter. C-HR er videre en bil som er 4,36 meter lang, hyggelige 1,797 meter bred og veier fine 1,42 tonn. Toyota C-HR er en mellomstor, fin og rimelig bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke kommer med firehjulstrekk. Bilen kan ikke få hengerfeste montert fra fabrikk, men det kan være mulig å få dette ettermontert fra forhandler, og bilen er registrert for en nyttelast på 725 kg.

C-HR er å få kjøpt i sju varianter. Bilen kommer som en ikke-ladbar hybridbil og bensinbil, og du får den med automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta false, noe som gjør den til, og toppfarten er på false. C-HR er tross alt en av de lavere prisede bilene på markedet, så man. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 200 000 kilometer.

Når dette er en mellomstor og lavere priset bil har Toyota C-HR solid utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med sju kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, nøkkelfri lås, automatisk nødbrems for fotgjengere, ryggekamera, og kollisjonsvarsler, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 7 forskjellige varianter av Toyota C-HR.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
95%
Sikkerhet for barn
77%
Sikkerhet for forgjengere
76%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
78%

Tester