1/6 Tesla Model Y SUV sett forfra
2/6 Tesla Model Y SUV sett bakfra
3/6 Tesla Model Y SUV interiør
4/6 Tesla Model Y SUV sett fra siden

Tesla Model Y

Pris fra kr 450 320,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Elbil
  • Suv
  • 258 hestekrefter

Tesla Model Y er en kapabel mellomstor SUV, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet fin til det meste av bruk og. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og fem seter. Tesla Model Y er en god og hyggelig priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Elbilen leveres ikke med hengerfeste, som heller ikke kan monteres i ettertid.

Model Y er å få kjøpt i seks varianter. Siden dette er en elbil kommer den naturlig nok med automatgir. Siden Model Y er elektrisk, kan du generelt sett forvente en motor med rask reaksjon, selv for en bil på false. Bilen er samtidig en mellomdyr modell på markedet, og den er en av de kvikkeste bilene på markedet. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 km.

Siden dette er en mellomstor og mellomdyr bil har Tesla Model Y solid utvalg av utstyr. Elbilen kommer som standard med åtte kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, automatisk nødbrems for fotgjengere, elektrisk seteregulering, kollisjonsvarsler, panorama soltak, ryggekamera, nøkkelfri lås, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, og innfellbare speil, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; dynamisk fartsholder, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Spesifikasjoner om 6 varianter

Model Y Long Range RWD

Pris fra kr 450 320,-

Lys
LED hovedlys
Utvendig
Panorama glasstak
Oppvarmet speil
Elektrisk innfellbare speil
Innvendig
Elektrisk seteregulering foran
Oppvarmet baksete
Ryggekamera
Nøkkelfri lås/start
Kjøreassistenter
Avstandsfølere foran og bak
Fartsholder, normal
Dynamisk fartsholder
+ kr 25 100,-
Sikkerhet
Kollisjonsvarsler
AEB: Høy hastighet
AEB: Lav hastighet
AEB: Fotgjenger
Automatisk kollisjonsbrems
Blindsoneovervåker
Utstyrskommentar

Autopilot evner å styre, akselerere og bremse automatisk for kjøretøy og fotgjengere i kjørebanen, leveres til 25100,- Evnen til å kjøre helt på egenhånd, inkludert autoparkering og Summon-teknologi leveres til 41800,-

Model Y Long Range RWD 7-s

Pris fra kr 475 420,-

Model Y Long Range AWD

Pris fra kr 483 320,-

Model Y Long Range AWD 7-s

Pris fra kr 508 420,-

Model Y Performance AWD

Pris fra kr 556 320,-

Model Y Performance AWD 7-s

Pris fra kr 581 420,-