1/4 Suzuki Swift kombikupé sett forfra
2/4 Suzuki Swift kombikupé sett bakfra
3/4 Suzuki Swift kombikupé interiør
4/4 Suzuki Swift kombikupé sett fra siden

Suzuki Swift

249 900,-

MotortypeHybrid (ikke-ladbar)
ChassisKombikupé
GirkasseManuell
Bagasjerom265 liter
Hestekrefter90 hk
Antall gir5 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Suzuki Swift er en nett og beskjeden liten kombikupé, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet en enkel hverdagsbil for kortere turer og for både hverdagstransport og hytteturer. Bilen er og blant de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 265 liter og dermed blant de mindre, som nok henger godt sammen med at dette er en liten kombikupé. Liten bil betyr riktig nok i dette tilfellet at du likevel får fem dører og fem seter. Swift er en bil som er 3,84 meter lang, hyggelige 1,735 meter bred og veier ikke mer enn 0,949 tonn. Suzuki Swift er en slank og lavere priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten har firehjulstrekk. Bilen kommer uten hengerfeste, og siden bilen ikke er registrert for dette kan det ikke ettermonteres.

Swift kommer i to varianter. Du får den som en ikke-ladbar hybridbil, og du får den med manuelt gir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 12,6 sekunder, noe som gjør den til blant de noe mindre kvikke bilene på markedet, og toppfarten er på 170 km/t. Swift er tross alt en av de lavere prisede bilene på markedet, så man kan kanskje ikke regne med at motoren har den høyeste akselerasjonen. Garantien er fem år, eller 100 000 km.

Når dette er en liten og lavere priset bil har Suzuki Swift kanskje ikke overraskende et mindre utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 2 forskjellige varianter av Suzuki Swift.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
83%
Sikkerhet for barn
75%
Sikkerhet for forgjengere
69%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
25%
Sikkerhetspakke:
Sikkerhet for voksne
88%
Sikkerhet for barn
75%
Sikkerhet for forgjengere
69%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
44%

Relaterte artikler