1/8 SsangYong Rexton SUV sett forfra Foto: SsangYong
2/8 SsangYong Rexton SUV sett bakfra Foto: SsangYong
3/8 SsangYong Rexton SUV interiør Foto: SsangYong
4/8 SsangYong Rexton SUV sett fra siden Foto: SsangYong
5/8 SsangYong Rexton kassevogn sett forfra Foto: SsangYong
6/8 SsangYong Rexton kassevogn sett bakfra Foto: SsangYong
7/8 SsangYong Rexton kassevogn interiør Foto: SsangYong
8/8 SsangYong Rexton kassevogn sett fra siden Foto: SsangYong

SsangYong Rexton

556 800,-

MotortypeDiesel
ChassisKassevogn
GirkasseAutomat
Hestekrefter181 hk
Antall gir7 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

SsangYong Rexton er en kraftig og anvendelig mellomstor kassevogn, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet passende til vanlig bruk og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er og blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og to seter. Rexton er videre en bil som er 4,85 meter lang, fine 1,96 meter bred og veier hele 2,16 tonn. SsangYong Rexton er en mellomstor, fin og høyere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten kommer med firehjulstrekk. Bilen kommer ikke med hengerfeste sveiset fast av fabrikken, men det kan være mulig å få dette montert i etterkant, og bilen er registrert for en nyttelast på 3000 kilo.

Rexton eksisterer som to varianter. Du får den som en dieselbil, og du får den med automatgir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på 11,3 sekunder, noe som gjør den til er en kapabel og responsiv bil, og toppfarten er på 185 km/t. Rexton er tross alt blant modellene med høyere pris på markedet, så man kan forvente en akselerasjon som er midt på treet. Garantien er fem år, eller 100 000 km.

Siden dette er en mellomstor og noe dyrere bil har SsangYong Rexton bredt utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, elektrisk seteregulering, kollisjonsvarsler, automatisk nødbrems for fotgjengere, nøkkelfri lås, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, ryggekamera, og elektrisk bagasjeluke, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 2 forskjellige varianter av SsangYong Rexton.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »