1/3 Skoda Kodiaq Scout SUV sett forfra Foto: Skoda
2/3 Skoda Kodiaq Scout SUV sett bakfra Foto: Skoda
3/3 Skoda Kodiaq Scout SUV sett fra siden Foto: Skoda

Skoda Kodiaq Scout

589 000,-

MotortypeDiesel
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom270 - 720 liter
Hestekrefter200 hk
Antall gir7 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Skoda Kodiaq Scout er en god og romslig stor SUV, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet stor nok for familien og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Bilen er og blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bak i bilen får du et bagasjerom på 720 liter, som altså er en solid størrelse blant bilene på markedet, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en stor SUV. Med en bil på denne størrelsen er det kanskje ikke overraskende at bilen kommer med fem dører og fem seter. Kodiaq Scout er en bil som er 4,707 meter lang, hyggelige 1,882 meter bred og veier fine 1,68 tonn. Skoda Kodiaq Scout er en stor, romslig og sterkere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten fås med firehjulstrekk. Bilen har hengerfeste som et valg, montert av fabrikken, og bilen er registrert for en nyttelast på 2500 kilo.

Kodiaq Scout kommer i seks varianter. Bilen kommer som en dieselbil og bensinbil, og du får den med automatgir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på 9,6 sekunder, noe som gjør den til en bil med en spenstig akselerasjon ut av blokka, og toppfarten er på 196 km/t. Kodiaq Scout er tross alt blant modellene med høyere pris på markedet, så man kan forvente en akselerasjon som er midt på treet. Garantien er fem år, eller 100 000 kilometer.

Som en stor og noe dyrere bil har Skoda Kodiaq Scout bredt tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med ni kollisjonsputer, kollisjonsvarsler, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, dynamisk fartsholder, og nøkkelfri lås, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; ryggekamera, elektrisk bagasjeluke, elektrisk seteregulering, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 2 forskjellige varianter av Skoda Kodiaq Scout.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »