1/4 Skoda Kodiaq SUV sett forfra Foto: Skoda
2/4 Skoda Kodiaq SUV sett bakfra Foto: Skoda
3/4 Skoda Kodiaq SUV interiør Foto: Skoda
4/4 Skoda Kodiaq SUV sett fra siden Foto: Skoda

Skoda Kodiaq

504 300,-

MotortypeBensin / Diesel
ChassisSUV
GirkasseAutomat
Bagasjerom270 - 835 liter
Hestekrefter150 - 200 hk
Antall gir7 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Skoda Kodiaq er en middels tung og stor stor SUV, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet stor nok for familien og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er også en av de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 720 liter og dermed en solid størrelse blant bilene på markedet, som nok henger godt sammen med at dette er en stor SUV. Med en bil på denne størrelsen er det kanskje ikke overraskende at bilen kommer med fem dører og fem seter. Kodiaq er videre en bil som er 4,697 meter lang, hyggelige 1,882 meter bred og veier fine 1,506 tonn. Skoda Kodiaq er en praktisk og godt priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke fås med firehjulstrekk. Bilen kan fås med hengerfeste montert fra fabrikk, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1900 kilo.

Kodiaq er å få kjøpt i 30 varianter. Du får den som en bensinbil og dieselbil, og du får den også både med automatgir og manuelt gir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på 9,7 sekunder, noe som gjør den til er en kapabel og responsiv bil, og toppfarten er på 194 km/t. Kodiaq er tross alt en mellomdyr modell på markedet, så man har kanskje ikke mest fokus på hurtigheten. Bilen leveres med en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Når dette er en stor og mellomdyr bil har Skoda Kodiaq solid utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med ni kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, dynamisk fartsholder, og kollisjonsvarsler, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk bagasjeluke, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 12 forskjellige varianter av Skoda Kodiaq.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
92%
Sikkerhet for barn
77%
Sikkerhet for forgjengere
71%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
54%