1/1

Skoda Kamiq

289 000,-

MotortypeBensin
ChassisKombikupé
GirkasseAutomat
Bagasjerom400 liter
Hestekrefter115 - 150 hk
Antall gir7 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Skoda Kamiq er en lettere og fin mellomstor kombikupé, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet passende til vanlig bruk og for lengre turer der du trenger litt plass. Bilen er samtidig blant de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bak i bilen får du et bagasjerom på 400 liter, som altså er av god størrelse, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en mellomstor kombikupé. Som en mellomstor bil har den fem dører og fem seter. Kamiq strekker seg 4,241 meter lang, hyggelige 1,793 meter bred og veier ikke mer enn 1,176 tonn. Skoda Kamiq er en mellomstor, fin og rimelig bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Bilen kan konfigureres med hengerfeste.

Kamiq kommer i tre varianter. Du får den som en bensinbil, og du får den med automatgir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på false, noe som gjør den til, og toppfarten er på false. Kamiq er tross alt en av de lavere prisede bilene på markedet, så man. Bilen leveres med en garanti på fem år, eller 100 000 km.

Siden dette er en mellomstor og billigere bil har Skoda Kamiq stort utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med sju kollisjonsputer, innfellbare speil, automatisk nødbrems for fotgjengere, kollisjonsvarsler, og automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; nøkkelfri lås, ryggekamera, elektrisk bagasjeluke, men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes 3 forskjellige varianter av Skoda Kamiq.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
96%
Sikkerhet for barn
85%
Sikkerhet for forgjengere
80%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
76%