1/1

Skoda Citigo e iV

176 000,-

MotortypeElektrisk
ChassisKupé
GirkasseAutomat
Bagasjerom250 liter
Rekkevidde260 km

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Skoda Citigo e iV er en beskjeden liten kupé, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet en enkel hverdagsbil for kortere turer og. Bak i bilen får du et bagasjerom på 250 liter, som altså er blant de mindre, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en liten kupé. Liten bil betyr riktig nok i dette tilfellet at du likevel får false og false. Skoda Citigo e iV er en slank og rimelig bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Elbilen har ikke hengerfeste, og det er ikke mulig å få dette ettermontert.

Citigo e iV er en elbil men rekkevidde fra 260 kilometer etter WLTP-standarden. Dette gjør at elbilen er blant de med kortere rekkevidde på markedet, som trolig vil gjøre bilen ypperlig til i by og tettsteder. Citigo e iV er å få kjøpt i én varianter. Siden dette er en elbil kommer den naturlig nok med automatgir. Siden Citigo e iV er elektrisk, kan du generelt sett forvente en motor med rask reaksjon, selv for en bil på false. Bilen er samtidig blant de rimelige modellene på markedet. .

Siden dette er en liten og lavere priset bil har Skoda Citigo e iV naturlig nok et smalere tilbud av ekstrautstyr. Elbilen kommer som standard med false kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes én variant av Skoda Citigo e iV.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Lignende biler