Renault Zoe

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Renault Zoe er en god og slank liten kombikupé, og med en størrelse som dette er bilen trolig både en fin bil fra dag til dag og for både hverdagstransport og hytteturer. Elbilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 338 liter og dermed blant de mellomstore bagasjerommene, men dette er tross alt en liten kombikupé. Selv om bilen er liten får du fem dører og fem seter. Zoe strekker seg 4,084 meter lang, fine 1,73 meter bred og veier fine 1,48 tonn. Renault Zoe er en liten og rimelig bil, der forøvrig den enkleste varianten ikke fås med firehjulstrekk. Elbilen leveres ikke med hengerfeste, som heller ikke kan monteres i ettertid.

Prøvekjør Renault Zoe

VG Bilguiden samarbeider med en forhandler som selger Renault. Book en prøvekjøring her, det tar bare ett minutt og er helt uforpliktende!

Reserver prøvekjøring

Zoe er en elbil men rekkevidde fra 400 kilometer etter NEDC-standarden, som omregnet betyr omtrent 312 kilometer etter den mer realistiske WLTP-standarden. Dette gjør at elbilen er blant de med noe kortere rekkevidde enn elbiler flest, som trolig vil gjøre bilen ypperlig til i by og tettsteder. Zoe er å få kjøpt i tre varianter. Elbilen får du naturlig nok med automatgir. Siden Zoe er elektrisk, vil du trolig merke akselerasjonen fra elmotoren mer enn i andre tilsvarende bensin/diesel-biler, selv om bilen veier 1,48 tonn. Videre er dette en av de lavere prisede bilene på markedet, og den en av bilene med lavere akselerasjon, om det er sentralt for deg. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Som en liten og billigere bil har Renault Zoe forståelig mindre tilbud for både inkludert og betalt ekstrautstyr. Elbilen kommer som standard med fire kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; nøkkelfri lås, men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i tabellen under.

Spesifikasjoner om 3 varianter

Zoe Z.E. 40 R90 Life

Pris fra kr 245 000,-

Utvendig
Oppvarmet speil
Innvendig
Nøkkelfri lås/start
+ kr 4000,-
Kjøreassistenter
Avstandsføler bak
+ kr 4000,-
Fartsholder med fartsbegrenser
Utstyrskommentar

Parkeringssensor bak, samt lys/regnsensor leveres sammen til 4000,-

Zoe Z.E. 40 R110 Intens

Pris fra kr 270 000,-

Zoe Z.E. 40 R110 Iconic

Pris fra kr 280 000,-