1/4 Porsche 911 Speedster kabriolet sett forfra
2/4 Porsche 911 Speedster kabriolet sett bakfra
3/4 Porsche 911 Speedster kabriolet interiør
4/4 Porsche 911 Speedster kabriolet sett fra siden

Porsche 911 Speedster

3 566 000,-

MotortypeBensin
ChassisKabriolet
GirkasseManuell
Bagasjerom125 liter
Hestekrefter510 hk
Antall gir6 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Porsche 911 Speedster er en god og anvendelig stor kabriolet, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet stor nok for familien og når du trenger ekstra plass og kjøreopplevelse på tur. Bilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bak i bilen får du et bagasjerom på 125 liter, som altså er blant de mindre, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en stor kabriolet. Når du først kjøper en stor bil som dette får du selvsagt to dører og to seter. 911 Speedster er videre en bil som er 4,562 meter lang, hyggelige 1,852 meter bred og veier hyggelige 1,465 tonn. Porsche 911 Speedster er en stor, romslig og sterkere priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Bilen har ikke hengerfeste, og det er ikke mulig å få dette ettermontert.

911 Speedster kommer i én varianter. Bilen kommer som en bensinbil, og du får den med manuelt gir. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t er på fire sekunder, noe som gjør den til en bil med meget god akselerasjon, og toppfarten er på 310 kilometer i timen. 911 Speedster er tross alt blant modellene med høyere pris på markedet, så man får en hurtighet deretter. Garantien er fem år, eller 100 000 km.

Siden dette er en stor og høyere priset bil har Porsche 911 Speedster overraskende nok et mindre tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med false kollisjonsputer, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Nøyaktig listepris ser du i utsyrstabellen, og merk at forhandlerne gjerne selger utstyret i pakker.

Det finnes én variant av Porsche 911 Speedster.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Relaterte artikler