1/10
2/10
3/10
4/10
5/10
6/10
7/10
8/10
9/10
10/10
Forventet levering
Q2 2020

Polestar 2

Pris fra kr 469 000,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Elbil
  • Suv
  • 408 hestekrefter

Polestar 2 er en kapabel mellomstor SUV, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for avslappende kjøreturer med rom for det meste. Elbilen er også en av de mellombrede variantene der ute. Som en mellomstor bil har den fem dører og fem seter. 2 strekker seg 4,607 meter lang og hyggelige 1,859 meter bred. Polestar 2 er en romslig og hyggelig priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten har firehjulstrekk. Elbilen kommer ikke med hengerfeste sveiset fast av fabrikken, men det kan være mulig å få dette montert i etterkant, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1500 kg.

2 har en rekkevidde fra 500 kilometer etter WLTP-standarden. Med den rekkevidden er denne elbilen dermed blant de med ypperlig rekkevidde, og ut fra det vil vi tro at bilen er god til pendling og de noe lengre reisene. 2 kommer i én varianter. Siden dette er en elbil kommer den naturlig nok med automatgir. Siden 2 er elektrisk, kan du generelt sett forvente en motor med rask reaksjon, selv for en bil på false. Bilen er samtidig en mellomdyr modell på markedet, og den har en akselerasjon som nok vil klistre deg til setet. .

Som en mellomstor og middels priset bil har Polestar 2 bredt utvalg av utstyr. Elbilen kommer som standard med false kollisjonsputer, ryggekamera, dynamisk fartsholder, elektrisk bagasjeluke, nøkkelfri lås, og panorama soltak, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes én variant av Polestar 2.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »