1/4 Peugeot Expert kassevogn sett forfra Foto: Peugeot
2/4 Peugeot Expert kassevogn sett bakfra Foto: Peugeot
3/4 Peugeot Expert kassevogn interiør Foto: Peugeot
4/4 Peugeot Expert kassevogn sett fra siden Foto: Peugeot

Peugeot Expert

321 700,-

MotortypeDiesel
ChassisKassevogn
GirkasseAutomat / Manuell
Hestekrefter100 - 177 hk
Antall gir5 - 8 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Peugeot Expert er en middels tung og kapabel mellomstor kassevogn, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet fin til det meste av bruk og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og tre seter. Expert er en bil som er 4,606 meter lang, fine 1,92 meter bred og veier fine 1,66 tonn. Peugeot Expert er en god og relativt lavt priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Bilen har hengerfeste som et valg, montert av fabrikken, og bilen er registrert for en nyttelast på 1400 kg.

Expert eksisterer som 21 varianter. Du får den som en dieselbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på 15,9 sekunder, noe som gjør den til en av de seigere bilene om dette er viktig for deg, og toppfarten er på 145 km/t. Expert er tross alt blant de rimelige modellene på markedet, så man kan kanskje ikke regne med at motoren har den høyeste akselerasjonen. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 200 000 kilometer.

Som en mellomstor og rimelige bil har Peugeot Expert bredt utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med to kollisjonsputer, innfellbare speil, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, nøkkelfri lås, ryggekamera, dynamisk fartsholder, men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 16 forskjellige varianter av Peugeot Expert.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »