1/4 Opel Insignia Country Tourer stasjonsvogn sett forfra Foto: Opel
2/4 Opel Insignia Country Tourer stasjonsvogn sett bakfra Foto: Opel
3/4 Opel Insignia Country Tourer stasjonsvogn interiør Foto: Opel
4/4 Opel Insignia Country Tourer stasjonsvogn sett fra siden Foto: Opel

Opel Insignia Country Tourer

719 900,-

MotortypeDiesel
ChassisStasjonsvogn
GirkasseAutomat
Bagasjerom540 liter
Hestekrefter210 hk
Antall gir8 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Opel Insignia Country Tourer er en mellomtung og kapabel mellomstor stasjonsvogn, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og når du trenger ekstra plass og kjøreopplevelse på tur. Bilen er også en av de mellombrede variantene der ute. Bak i bilen får du et bagasjerom på 540 liter, som altså er av god størrelse, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en mellomstor stasjonsvogn. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og fem seter. Insignia Country Tourer er en bil som er 5,004 meter lang, hyggelige 1,871 meter bred og veier hyggelige 1,733 tonn. Opel Insignia Country Tourer er en mellomstor, fin og sterkere priset bil, der den billigste versjonen av modellen kommer med firehjulstrekk. Bilen kan fås med hengerfeste montert fra fabrikk, og bilen er registrert for en nyttelast på 1605 kg.

Insignia Country Tourer er å få kjøpt i én varianter. Bilen kommer som en dieselbil, og du får den med automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 8,2 sekunder, noe som gjør den til en helt anstendig bil ut av startblokka, og toppfarten er på 228 kilometer i timen. Insignia Country Tourer er tross alt en av de noe mer kostbare modellene på markedet, så man kan forvente en akselerasjon som er midt på treet. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Når dette er en mellomstor og noe kostbar bil har Opel Insignia Country Tourer stort tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med åtte kollisjonsputer, dynamisk fartsholder, nøkkelfri lås, automatisk nødbrems for fotgjengere, ryggekamera, kollisjonsvarsler, og elektrisk bagasjeluke, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; innfellbare speil, elektrisk seteregulering, panorama soltak, men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes én variant av Opel Insignia Country Tourer.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »