1/8 Opel Insignia stasjonsvogn sett forfra
2/8 Opel Insignia stasjonsvogn sett bakfra
3/8 Opel Insignia stasjonsvogn interiør
4/8 Opel Insignia stasjonsvogn sett fra siden
5/8 Opel Insignia kombikupé sett forfra
6/8 Opel Insignia kombikupé sett bakfra
7/8 Opel Insignia kombikupé interiør
8/8 Opel Insignia kombikupé sett fra siden

Opel Insignia

477 900,-

MotortypeBensin / Diesel
ChassisKombikupé / Stasjonsvogn
GirkasseAutomat
Bagasjerom490 - 560 liter
Hestekrefter136 - 165 hk
Antall gir6 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Opel Insignia er en mellomtung og anvendelig mellomstor kombikupé, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet passende til vanlig bruk og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er og blant de mellombrede variantene der ute. Bak i bilen får du et bagasjerom på 490 liter, som altså er av god størrelse, som nok henger godt sammen med at dette er en mellomstor kombikupé. Siden bilen er av middels størrelse får du fem dører og fem seter. Insignia strekker seg 4,897 meter lang, fine 1,863 meter bred og veier fine 1,43 tonn. Opel Insignia er en romslig og mellomklasse-priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke har firehjulstrekk. Bilen kommer ikke med hengerfeste sveiset fast av fabrikken, men det kan være mulig å få dette montert i etterkant, og bilen kan da trekke en nyttelast på 1405 kg.

Insignia kommer i tre varianter. Du får den som en bensinbil og dieselbil, og du får den med automatgir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på 9,4 sekunder, noe som gjør den til er en kapabel og responsiv bil, og toppfarten er på 218 kilometer i timen. Insignia er tross alt en mellomdyr modell på markedet, så man har ikke nødvendigvis akselerasjon og hurtighet i fokus. Garantien er fem år, eller 100 000 kilometer.

Siden dette er en mellomstor og mellomdyr bil har Opel Insignia stort tilbud av ekstrautstyr. Bilen kommer som standard med åtte kollisjonsputer, elektrisk seteregulering, dynamisk fartsholder, automatisk nødbrems når bilen holder høy hastighet, ryggekamera, kollisjonsvarsler, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, automatisk nødbrems for fotgjengere, panorama soltak, nøkkelfri lås, og innfellbare speil, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 3 forskjellige varianter av Opel Insignia.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »

Bilens sikkerhet

Standardkonfigurasjon:
Sikkerhet for voksne
93%
Sikkerhet for barn
85%
Sikkerhet for forgjengere
78%
Vurdering av automatiske sikkerhetsfunksjoner
69%