1/4 Nissan X-Trail SUV sett forfra Foto: Nissan
2/4 Nissan X-Trail SUV sett bakfra Foto: Nissan
3/4 Nissan X-Trail SUV interiør Foto: Nissan
4/4 Nissan X-Trail SUV sett fra siden Foto: Nissan

Nissan X-Trail

444 400,-

MotortypeBensin / Diesel
ChassisSUV
GirkasseAutomat / Manuell
Bagasjerom135 - 565 liter
Hestekrefter150 - 160 hk
Antall gir6 - 7 gir

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

Nissan X-Trail er en mellomtung og kapabel mellomstor SUV, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet passende til vanlig bruk og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er også en av de middels brede bilmodellene du kan kjøpe. Bagasjerommet er på 565 liter og dermed ekstra stort, men dette er tross alt en mellomstor SUV. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. X-Trail er videre en bil som er 4,69 meter lang, hyggelige 1,82 meter bred og veier fine 1,58 tonn. Nissan X-Trail er en god og godt priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten ikke kommer med firehjulstrekk. Bilen kan konfigureres med hengerfeste, og bilen kan da trekke en nyttelast på 2000 kg.

X-Trail kommer i 27 varianter. Bilen kommer som en dieselbil og bensinbil, og du får den også både med manuelt gir og automatgir. Den vil akselerere fra null til hundre kilometer i timen på 10,7 sekunder, noe som gjør den til en helt anstendig bil ut av startblokka, og toppfarten er på 194 km/t. X-Trail er tross alt en mellomdyr modell på markedet, så man har kanskje ikke mest fokus på hurtigheten. Garantien er fem år, eller 100 000 kilometer.

Når dette er en mellomstor og middels priset bil har Nissan X-Trail som forventet et godt utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Det finnes 8 forskjellige varianter av Nissan X-Trail.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »