1/4 Nissan Leaf kombikupé sett forfra
2/4 Nissan Leaf kombikupé sett bakfra
3/4 Nissan Leaf kombikupé interiør
4/4 Nissan Leaf kombikupé sett fra siden

Nissan Leaf

Pris fra kr 278 000,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Elbil
  • Kombikupé
  • 435 liter bagasjerom
  • 270 km rekkevidde
  • 20.6 kWh/100km (WLTP)
  • 150 hestekrefter

Nissan Leaf er en mellomtung og kapabel mellomstor kombikupé, og ut fra bilens størrelse er den nok blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for familieturer til sjøkant og hytta. Elbilen er og blant de mellombrede variantene der ute. Bak i bilen får du et bagasjerom på 435 liter, som altså er av god størrelse, men dette er tross alt en mellomstor kombikupé. Dette er en mellomstor bil med fem dører og fem seter. Leaf er en bil som er 4,49 meter lang, fine 1,79 meter bred og veier hyggelige 1,58 tonn. Nissan Leaf er en mellomstor, fin og lavere priset bil, der forøvrig den enkleste utstyrsvarianten ikke kommer med firehjulstrekk. Elbilen kommer uten hengerfeste, og siden bilen ikke er registrert for dette kan det ikke ettermonteres.

Prøvekjør Nissan Leaf

Bilguiden har funnet flere forhandlere som selger Nissan. Book en prøvekjøring her, det tar bare ett minutt og er helt uforpliktende!

Sjekk ditt postnummer:

Laster...

Leaf har som den elbilen den er en rekkevidde fra 270 kilometer etter WLTP-standarden. Med den rekkevidden er denne elbilen dermed blant de med kortere rekkevidde på markedet, og ut fra det vil vi tro at bilen er god til i by og tettsteder. Leaf er å få kjøpt i fem varianter. Siden dette er en elbil kommer den naturlig nok med automatgir. Siden Leaf er elektrisk, vil du takket være elektromotoren generelt sett få en kvikk akselerasjon, selv om bilen veier 1,58 tonn. Elbilen er samtidig en av de billigere variantene på markedet. Som nybil får du en garanti på fem år, eller 100 000 kilometer.

Siden dette er en mellomstor og rimelige bil har Nissan Leaf bredt utvalg av utstyr. Elbilen kommer som standard med seks kollisjonsputer, dynamisk fartsholder, automatisk nødbrems for fotgjengere, nøkkelfri lås, innfellbare speil, ryggekamera, kollisjonsvarsler, og automatisk nødbrems når bilen holder lav hastighet, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Akkruat hva utstyret koster, og hva som er inkludert, ser du i utstyrstabellen. Merk at forhandlere gjerne selger ekstrautstyr i spesifiserte pakker

Spesifikasjoner om 5 varianter

Leaf 40kWh Acenta - 2019

Pris fra kr 278 000,-

Lys
Automatisk fjernlysdimmer
Utvendig
Oppvarmet speil
Elektrisk innfellbare speil
Innvendig
Oppvarmet baksete
Ryggekamera
Nøkkelfri lås/start
Oppvarmet ratt
Kjøreassistenter
Avstandsfølere foran og bak
+ kr 5400,-
Dynamisk fartsholder
Sikkerhet
Kollisjonsvarsler
AEB: Lav hastighet
AEB: Fotgjenger
Blindsoneovervåker
Utstyrskommentar

Avstandsfølere foran/bak, sideovervåking ved rygging og 360 grader overvåking leveres sammen til kr 5400,-

Leaf 40kWh N-Connecta - 2019

Pris fra kr 294 500,-

Leaf 40kWh Tekna - 2019

Pris fra kr 307 500,-

Leaf 62kWh e+ N-Connecta - 2019

Pris fra kr 346 800,-

Leaf 62kWh e+ Tekna - 2019

Pris fra kr 375 000,-