1/7 Mitsubishi Outlander PHEV SUV sett forfra
2/7 Mitsubishi Outlander PHEV SUV sett bakfra
3/7 Mitsubishi Outlander PHEV SUV interiør
4/7 Mitsubishi Outlander PHEV SUV sett fra siden
Del på Facebook

Mitsubishi Outlander PHEV

Pris fra kr 399 000,-

Hei! Teksten under ble skrevet av VG Bilguiden's trofaste robot­skribent.

Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten? Gi oss beskjed på hei@vglab.no, så retter vi det snart opp!

  • Ladbar hybridbil
  • Suv
  • 453 liter bagasjerom
  • 2 l/100km (WLTP)
  • 224 hestekrefter

Mitsubishi Outlander PHEV er en kraftig og kapabel mellomstor SUV, og med en størrelse som dette er nok bilen blant annet ypperlig for de fleste bruksformer og for familieturer til sjøkant og hytta. Bilen er og blant de mellombrede variantene der ute. Bagasjerommet er på 453 liter og dermed av god størrelse, og litt avhengig av bruk tror vi dette passer sammen med at bilen er en mellomstor SUV. Som en mellomstor bil har den fem dører og fem seter. Outlander PHEV er videre en bil som er 4,695 meter lang, fine 1,8 meter bred og veier så mye som 1,89 tonn. Mitsubishi Outlander PHEV er en mellomstor, fin og godt priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten kommer med firehjulstrekk. Bilen leveres uten hengerfeste fra fabrikk, men det kan være mulig å få dette fra forhandleren din, og bilen er registrert for en nyttelast på 1500 kilo.

Outlander PHEV kommer i fire varianter. Du får den som en ladbar hybridbil, og du får den med automatgir. Fra du klemmer ned gasspedalen og til du når hundre kilometer i timen vil det ta 10,5 sekunder, noe som gjør den til en bil med en spenstig akselerasjon ut av blokka, og toppfarten er på 170 km/t. Outlander PHEV er tross alt blant modellene med hyggelig pris på markedet, så man har kanskje ikke mest fokus på hurtigheten. Som nybil får du en garanti på sju år, eller 140 000 km.

Siden dette er en mellomstor og mellomdyr bil har Mitsubishi Outlander PHEV et passende hyggelig utvalg av utstyr. Bilen kommer som standard med sju kollisjonsputer, ryggekamera, nøkkelfri lås, og innfellbare speil, for å nevne noe. Noen modeller fås også med ekstrautstyr; men dette kan koste ekstra. Ekstrautstyret varierer i pris avhengig av pakkeløsninger, men du vil se listeprisene i utstyrstabellen.

Det finnes 4 forskjellige varianter av Mitsubishi Outlander PHEV.

Se alle varianter, utstyr og spesifikasjoner. »